|
Sada je: čet 27 kol, 2026 2:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Nontopic pričaonica
objasni meni plavuši u čem je tu problem...  valjda može obavljati funkcije za koje je stvoren, zašto bi ga inače radili ako nije to to 
| ned 25 ruj, 2011 12:49 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Može poslužiti.. valjda... Pretpostavljam da se priče nekome šalju na email, pa ih on onda objavi ili ne...
A na internetu postoje ogromne arhive fanfica gdje vjerojatno postoje i sekcije po jezicima, pa se može naći i hrvatskih. I dobiješ svoj account i sam objavljuješ kako hoćeš...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 25 ruj, 2011 1:04 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pojma nemam, znam ljude koji su to pokrenuli pa rekoh da ih malo izreklamiram 
| ned 25 ruj, 2011 1:17 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Reci im da, inspiracije radi, bace pogled na fanfiction.com i slične sajtove 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 25 ruj, 2011 2:33 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Koja je svrha objavljivanja fanfictiona u takvom internet izdanju? Imaju li pisci tada copyright prava ili samo kopiraju svoj tekst na internet pa se nadaju da će to neka izdavačka kuća ugledati?
|
| ned 25 ruj, 2011 9:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: 22.9. 20h - Sastanak o udruzi i planovima za dalje...
Cvicek je napisao/la: Miki je napisao/la: Jes mu reko da nam fali, pogotovo TGrelu?  Šta je IM? Internet Messanger. Nije se puno izjašnjavao, a i imali smo druge stvari za obaviti uz chatanje s njim. Ako se želi javiti, zna gdje može. I buduće komentare o bobi molim u neki drugi topic, jer nema veze s ovom temom. Šta IM ne znači Instant messenger zapravo?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 25 ruj, 2011 9:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
 Re: 22.9. 20h - Sastanak o udruzi i planovima za dalje...
Da, ali mislim da može biti i "internet" ... glavno je da se razumijemo  edit: Miki je napisao/la: :-k Koja je svrha objavljivanja fanfictiona u takvom internet izdanju? Imaju li pisci tada copyright prava ili samo kopiraju svoj tekst na internet pa se nadaju da će to neka izdavačka kuća ugledati? Mislim da je svrha večine koji pišu fanfiction to da svoj rad podjele s drugima kojima bi se mogao svidjeti, a ne želja da naprave dijl s nekom izdavačkom kućom, ili da zarade hrpu love. Također, moglo bi biti komplikacija glede komercijalizacije jer se koriste likovi koji su dio raznoraznih franšizi, pa bi samo neke koje se odobri (i da dio zarade vlasnicima) moglo pustiti u prodaju...
|
| ned 25 ruj, 2011 10:21 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
I šta onda ak recimo Sov objavi svoju Borg-Breen priču na takvom nečemu, i onda netko copy-pejsta sebi, nastavi nekim smjerom koji Sov nije namjeravao, pa to opet objavi na tom mjestu?
Primjerice.
|
| ned 25 ruj, 2011 10:26 pm |
|
 |
|
fluffy
|
pa ovaj zašto bi nastavljao nečiju fanfiction priču ako ju možeš ti sam smisliti 
| ned 25 ruj, 2011 10:32 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Pa primjerice ne znaš je smisliti. Ili smišljaš pa ne ide. Pa onda ugledaš Sovovu priču i misliš si kak je ok, imaš početak, pa dalje lako nastaviš.
Primjerice.
|
| ned 25 ruj, 2011 10:37 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Say what?! Tko će mi krast priču, ajde da ga vidim samo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 25 ruj, 2011 11:51 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Neće nitko, samo sam reko 'primjerice'. ---------------------------------------- Sad gledam u poljoprivrednoj emisiji. Kako sjebu male ljude nemogu vjerovat. Ljudi idu pomoć frendovima brat grožđe i jabuke, dođe inspekcija i seru da je to rad na crno.  A Popijač je reko da će povuć taj zakon. Štoviše, nije ni predstavljen pred saborom, kaj ne?
|
| ned 02 lis, 2011 12:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Evo lijepi dani i u listopadu, ekipa..šta kažu, dokle će nam trajat ovakvo vrijeme, valjalo bi još Sunca i topline 
|
| ned 02 lis, 2011 3:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Yeah, baš mi se sviđa ovakvo vrijeme, ne sjećam se da je do sada bilo tako da sam u 10. mjesecu nosio kratke hlače i majicu i da mi je bilo ugodno,.. samo neka potraje!  BTW, zašto to komentiramo ovdje a ne u temi o tome? 
|
| ned 02 lis, 2011 3:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
zadnji put se sjećam ovakvo vrijeme, no čak je i potrajalo kroz 10. mjesec, bilo je 2006. da, ja uvijek odem u non.pričaonicu prije,nego u odgovarajuću temu, prebaci 
|
| ned 02 lis, 2011 3:46 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|