| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Nontopic pričaonica
Jeb'te danas hodam do faksa i vidim neku gotičarku kako hoda par metara ispred mene. Fino obla guza, kratka crna haljinica, crne čipkaste čarape, tamno crvena ravna kosa skoro do guzice, majica na Emperor, crne narukvice, sunčane naočale Ray Ban i slušalice iz kojih uredno dopiru zvukovi neke zle muzike. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 15 ruj, 2011 4:30 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Meni je čist ok vrijeme. Sam nek potraje čim dulje ovak, jer dok je ovak onda ima i puno ljudi vani, a i cure su još uvijek u suknjicama i oskudnoj odjeći Nazovite me pederom ili eunuhom, ali... U čemu je fora sa gledanjem u oskudne suknjice? Žene hodaju u kratkoj odjeći pa im se vide noge ili dekolte. Big deal. Nije baš da je to direktan poziv na kopulaciju, niti će Sov oploditi sve redom. Jedino što se može dogoditi jest da se nasred ulice okreneš za nekom guzicom i tu je u biti kraj priče. Manja distrakcija i dalje nastavljaš svojim putem. Preveliko davanje pozornosti ili manjak inspiracije za đrk-of? Pa ako ništa drugo, barem mi uljepšavaju dan, a kad sam vani i pohvatam se s nekom, onda je puno lakše doć do nekih određenih dijelova ako je oskudnije odjevena cura Wildchild je napisao/la: Jeb'te danas hodam do faksa i vidim neku gotičarku kako hoda par metara ispred mene. Fino obla guza, kratka crna haljinica, crne čipkaste čarape, tamno crvena ravna kosa skoro do guzice, majica na Emperor, crne narukvice, sunčane naočale Ray Ban i slušalice iz kojih uredno dopiru zvukovi neke zle muzike.  PICS!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 15 ruj, 2011 4:37 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Nemam pics, neću slikat cure po ulici. Bilo ju je lijepo vidjeti, stil samo takav. \m/ Prosjek godina: 20-25. Elita! 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| čet 15 ruj, 2011 5:06 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: Nemam pics, neću slikat cure po ulici. Bilo ju je lijepo vidjeti, stil samo takav. \m/ Prosjek godina: 20-25. Elita! Eh šteta. Da se bar meni jedna takva nađe danas pa da malo vježbamo lingvistiku
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 15 ruj, 2011 5:52 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Po ovom mi je vremenu najneugodnije kad mi nešto ne valja pa razmišljam što nije u redu i shvatim da je stvar u tome što mi je koža topla.  Ali barem ima zraka i znoj toliko ne curi, a i zima je bliže. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 15 ruj, 2011 6:31 pm |
|
 |
|
Desolate
|

|
| čet 15 ruj, 2011 6:49 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Wildchild je napisao/la: http://www.novosti24.net/page.php?code=1845730896&novost=1&naslov=Rekordna%20koli%E8ina%20alkohola  Vijest je Jasmin Stavros, ali nema veze. What the frak?!

|
| čet 15 ruj, 2011 6:57 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Wildchild je napisao/la: Jeb'te danas hodam do faksa i vidim neku gotičarku kako hoda par metara ispred mene. Fino obla guza, kratka crna haljinica, crne čipkaste čarape, tamno crvena ravna kosa skoro do guzice, majica na Emperor, crne narukvice, sunčane naočale Ray Ban i slušalice iz kojih uredno dopiru zvukovi neke zle muzike.  Nda, takve situaciju zagolicaju maštu. Tj. ako golišaju maštu, onda se očito radi o pomanjkanju inspiracije za đrk-of. Ma kome serem, i ja bi se navlažio da sam ju vidio. 
|
| čet 15 ruj, 2011 7:02 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: http://www.novosti24.net/page.php?code=1845730896&novost=1&naslov=Rekordna%20koli%E8ina%20alkohola  Vijest je Jasmin Stavros, ali nema veze. događa se 
| čet 15 ruj, 2011 10:43 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Wildchild je napisao/la: http://www.novosti24.net/page.php?code=1845730896&novost=1&naslov=Rekordna%20koli%E8ina%20alkohola  Vijest je Jasmin Stavros, ali nema veze. Jako stara fora, ali uvijek zabavno za vidjet. Btw. koliko ima tih obrazaca za "vijesti"? Ja sam dosad vidio 3-4...
|
| pet 16 ruj, 2011 12:28 am |
|
 |
|
Desolate
|
Ima ih oko 10-tak. 

|
| pet 16 ruj, 2011 10:28 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Wildchild je napisao/la: http://www.novosti24.net/page.php?code=1845730896&novost=1&naslov=Rekordna%20koli%E8ina%20alkohola  Vijest je Jasmin Stavros, ali nema veze. Što mu bi?  Edit: Nova tema: http://www.youtube.com/watch?v=bZIgda01k6o 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 16 ruj, 2011 7:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
nevrijeme i kod mene .......eh obukao sam trenerku, malo šetnja poslije kiše, svježi zrak kojeg odavno nismo udahnuli.... 
|
| pon 19 ruj, 2011 7:06 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Evo da i tu stavim, dakle svi oni koji pišu fanfiction priče sada mogu i javno objavljivati na prvoj hr. stranici Hrvatski fan fiction ja kažem da sam uvijek više za čitanje no eto, tko voli nek samo da 
| ned 25 ruj, 2011 12:36 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ajme, to čak nije ni zaseban sajt već blog otvoren preko blog servisa 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 25 ruj, 2011 12:45 am |
|
 |
|