|
Sada je: pon 24 kol, 2026 9:46 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nontopic pričaonica
Ja nisam... naslučivao sam da će tako ispasti, dok je Boz (ako zanemarino izbor riječi  ) to još i jasnije predvidio. On bi vjerojatno mogao napisati esej o tome što se događa kod naglog rezurektanja besmislenih tema na malim forumima.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 04 ruj, 2011 4:21 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 04 ruj, 2011 4:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja samo podržavam ideje koje u sebi uključuju konstruktivne rasprave o SFu i srodnim temama (al baš nemam volje da ih aktiviram  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 04 ruj, 2011 4:56 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Glavno da je mimi top spamerica koja u biti ne spama ..a sve ostalo je nebitno i sitno Kad dođe zima sve ce to zivnit ..100% 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 05 ruj, 2011 1:45 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Još prva! 
|
| pon 05 ruj, 2011 5:16 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ovo je sada neko prijelazno vrijeme...totalno nikakovo, niš mi se neda...pa ni spamati 
| pon 05 ruj, 2011 5:28 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bome to vridi i za ostale 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 05 ruj, 2011 5:42 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
|
| pon 05 ruj, 2011 6:11 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Svi smo inertni postali. Nikom se više ništ neda
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 05 ruj, 2011 7:56 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
A šta ćeš... kad srce kaže ljeto kaže rujanski rokovi... Valjda zbog toga nema nikoga...
|
| uto 06 ruj, 2011 3:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mimi Sky je napisao/la: A šta ćeš... kad srce kaže ljeto kaže rujanski rokovi... Valjda zbog toga nema nikoga... A da. Ljeto je možda kalendarski gotovo, al po vremenu definitivno nije i nadam se da ni neće bit dulji period
Čak sam i ja lijen spamat...sve što mi se da je izlazit van, cugat, barit cure, igrat Star Trek Armadu i gledat TBBT
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 06 ruj, 2011 4:18 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Težak je život.
|
| uto 06 ruj, 2011 4:21 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Sovereign X je napisao/la: A da. Ljeto je možda kalendarski gotovo, al po vremenu definitivno nije i nadam se da ni neće bit dulji period
Čak sam i ja lijen spamat...sve što mi se da je izlazit van, cugat, barit cure, igrat Star Trek Armadu i gledat TBBT Ali je ljeto već gotovo? Sheldon bi te sad ovako gledao:
|
| uto 06 ruj, 2011 4:58 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Evo nešto prigodno: Citat: Zašto na forumu nema ljudi, ta je činjenica stvarno čudna? Zar nitko se drugi bdjeti ne usudi, zar sam samo ja u pola deset budna?
Pa ljudi dragi, spava se po danu, niste li znali? Prokleta Hemera misli Nikti zadat' smrtnu ranu i vladati svima nama smjera.
A Hemera kći je Nikte nezahvalna, gora je kći majke puno bolje. Ja sam nje neprijateljka stalna i borit ću se dokle imam volje.
Jer Mjesec je puno ljepši od Sunca, neka mi kaže tko misli da buncam.
Točkica - u temi Stihoklepac, 25. siječnja 2009. 9:27 pm
|
| sri 07 ruj, 2011 10:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
In the beginning of september 2011 on Uss Croatia forum some creature came on and take our members or maybe eat them..we will never know what actualy happened 
|
| sri 07 ruj, 2011 11:03 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|