|
Sada je: pon 24 kol, 2026 10:47 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nontopic pričaonica
Ajme koji vam je  bio jučer 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 31 kol, 2011 10:06 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Ajme koji vam je  bio jučer Miki se najeo sirovih krumpira 
|
| sri 31 kol, 2011 10:53 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Aha... a koja bi izlika bila za vas ostale? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 31 kol, 2011 10:54 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Aha... a koja bi izlika bila za vas ostale? Warhammer 40K.
|
| sri 31 kol, 2011 11:04 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Warhammer 40k?  ... Osobno nemam ništa protiv toga, jednom sam na konvenciji čak odigrao 2-3 "turna" dok je bila prezentacija. Nije to za mene, ali respektiram takve igre jer su na temelju njih kasnije nastale slične igre za PC (gdje ne moraš koristiti ravnala i kalkutatore da izračunaš napredovanje  ) Warhammer: shadow of the horned rat mi je bila jedna od težih ali i boljih igara koje sam igrao (dosta napredna za ono doba) a ni ona kasnija (Dark omen) nije bila loša za jednom odigrati.... no to je fantasy svijet, ne SF fantasy SF (tj. Warhammer bez onog "40k"  ) Inače, bilo je zanimljivih priča o određenim ljudima koji su igrali taj "offline" Warhammer, ali nisu baš primjerene za javni dio foruma 
|
| sri 31 kol, 2011 11:13 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Strašno je kad si sa 3 posta u pet najaktivnijih u posljednjih 47 sati... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 03 ruj, 2011 9:52 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Oprostite, morala sam... Sad sam top spammerica! Kad se to dogodilo? NIKAD!!! 
|
| sub 03 ruj, 2011 10:13 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Top spammerica koja u biti nije spammerica 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 04 ruj, 2011 3:13 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
captain je napisao/la: Top spammerica koja u biti nije spammerica  Mogao si je pustiti da malo uživa u slavi. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 04 ruj, 2011 11:55 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Da... zbilja... 
|
| ned 04 ruj, 2011 3:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Miki je kriv za ovaj nagli period neaktivnosti! 
|
| ned 04 ruj, 2011 3:31 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Ja vodim na ljestvici... koga briga! 
|
| ned 04 ruj, 2011 3:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ne kažem da treba biti 600 postova na dan ko u doba Raitare i 40 razbojnika, ali zar te ne brine to što je u nepuna 2 dana napisano samo 12 postova? 
|
| ned 04 ruj, 2011 4:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mimi Sky je napisao/la: Ja vodim na ljestvici... koga briga!  Zasad da
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 04 ruj, 2011 4:11 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Zar je itko stvarno očekivao neke živahne rasprave nakon onoga s Mikijem?
|
| ned 04 ruj, 2011 4:11 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|