| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Nontopic pričaonica
Shadowe86, tko se tebe ne bi sjećao?  Živjeli nezadovoljni Sokrati! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 10 kol, 2011 12:35 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Shadowh86 je napisao/la: -.- jedan muski fali nitko nije ni primjetio da je otisao i stovise kad se vrati misle da je novi clan ali cim zensko fali odmah se sjete tko je to i naravno da im je falila -.- Ja sam te zamjenio za nekog novog, al kad sam ti vidio broj postova i datum registracije onda sam skužio da si zapravo ti čak bio ovdje prije od mene i sad si se vratio što je pohvalno
Imao si ''malu'' pauzu u međuvremenu jel?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 10 kol, 2011 1:28 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja ga se očito ne sjećam jer sam uletio na forum u njegovoj pauzi. Aha, ja imam izgovor.
|
| sri 10 kol, 2011 5:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mogao si se i ti furati na retro pa čitati stare topice. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 10 kol, 2011 5:12 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Dewd, znaš ti kolko ima starih tema? Samo u zoffu ima 20nešto stranica tema starih juzera koji su otišli na idući avion postojanja. Njihova razmišljanja i interne spike su mi irelevantne dok god su neaktivni.
|
| sri 10 kol, 2011 5:21 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ja to čitam kad mi se dogodi da ne mogu zaspati. 
|
| sri 10 kol, 2011 5:22 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ja sam pročitala sve stare teme na forumu.  Uključujući sve zaključane kutke. I quarks.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 10 kol, 2011 5:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja sam pročitao sve stare teme u pdf-u o brodovima i još ponešto
Al to radim samo ako mi je full dosadno i ništ drugo mi se neda.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 10 kol, 2011 5:57 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja bi rado da citate nove teme ..posebno sad dok san u "planet majmuna" fazi 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 10 kol, 2011 6:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mislim da bi trebali organizirati "koliko poznaješ forum" kviz/igru/topic 
|
| sri 10 kol, 2011 6:05 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Antova mi se ideja baš sviđa!  Bi li to bilo štogod u stilu: Koji je forumaš napisao: ,,Otest će me vanzemaljcovi!''? 1. Ant 2. Cviček 3. T'Rapavi 4. bunnyema 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| sri 10 kol, 2011 6:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
LoL, na prvi pogled ovo zvuči kao bobo  Nakon malo razmišljanja... moj odgovor bi bio 2, Cviček!
|
| sri 10 kol, 2011 6:50 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
To je netočno.  Odgovor je 3. 
|
| sri 10 kol, 2011 6:53 pm |
|
 |
|
Overlord
|
yep, ideja je baš luda. Ja bih rekao da je točan odgovor i također moj konačan odgovor po br. 3. Trap
EDIT: I ne, nisam koristio post od Točkice ko šalabahter

|
| sri 10 kol, 2011 7:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Sovereign X je napisao/la: Ja sam te zamjenio za nekog novog, al kad sam ti vidio broj postova i datum registracije onda sam skužio da si zapravo ti čak bio ovdje prije od mene i sad si se vratio što je pohvalno
Imao si ''malu'' pauzu u međuvremenu jel? Imao sam pauzu jer nisam bio u Zg-u sad sam se vratio i cak planiram ici ponovno u udrugu na druzenja  EDIT: A svi ostali imate samo izlike sto me niste procitali u starim postovima 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sri 10 kol, 2011 7:07 pm |
|
 |
|