Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Re: Funny slike
Za sve koji nisu u toku, slijedece slike se odnose na ovaj video
c/p s jednog sajta:
Warning: listening to the following music video can cause permanent brain damage!
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
To je bilo za sve one koji nisu u toku, i oni trebaju biti upućeni.
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
hbt... poludjela sam dok sam pročitala sve s fridayom... cura je baš slatka, ne kužim čemu toliko ismijavanje... doduše, nisam poslušala pjesmu da ne oštetim moždane vijuge...
ali svejedno mislim da ne može pjevat gore od one nove iz magazina...
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
Spet je napisao/la:
hbt... poludjela sam dok sam pročitala sve s fridayom... cura je baš slatka, ne kužim čemu toliko ismijavanje... doduše, nisam poslušala pjesmu da ne oštetim moždane vijuge...
ali svejedno mislim da ne može pjevat gore od one nove iz magazina...
..ili od mene kada zanjakan tih tri minute sekunde.. Iman dooobar falsetto. A pak, ne bi bilo loše stvar obraditi u maniri kligonske opere.
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
..it's in your eyes, I can tell what you're thinking, my heart is sinking too..
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.