Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
Re: Nontopic pričaonica
U svakomk zlu neko dobro - pala sam jedan ispit iz kojeg bi mi trebao biti usmneni sutra. Ali kao nisam prošla, ne moram ići na njega. Tako imam više vremena za ostala tri ispita sutra i preksutra!
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
4 od 1 je napisao/la:
Zbog ovakih liberalnih tema gadi mi se ovaj forum .......
Nontopic pričaonica je previše liberalna?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
Pa teoretski u Nontopic pričaonici vlada najveća sloboda na forumu. Čak i ,,Čisti offtopic" ima ograničenje.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Ajme koliko me moderiranja čeka
I baš zanimljiva situacija, oni koji sebe smatraju "naprednog svjetonazora" su ti koji šire netoleranciju, lažne optužbe, psovke, spam, trolanje i ostalo.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Cviček je napisao/la:
I nabijem Mikija, Zvonka, Anta i ostale koji ne mogu voditi civiliziranu raspravu bez da potonu u regresiju i time komplicirate život nas par koji bi htjeli raspravljati na malo višem nivou od vaših izljeva netrpeljivosti, regionalnog netolerancije, vrijeđanja, omalovažavanja, trolanja i ostalog bad stuffa... (osobno bih volio odgovoriti captainu i daši)
Tko o čemu, šef o netrepeljivosti i omalovažavanju. Jebiga šefe sori šta nismo na takvoj intelektualnoj razini pa moramo koristit vulgarizme. Oš da napustim forum, onak zauvijek?
Ima jedan zanimljiv stih kojeg sam se sjetio:
It's a dangerous slip, a conscientious shift In the spirit of resistance you gotta hold your grip Lest the state of your resolve makes you quickly devolve to a fundamentalist (Bad Religion - The Resist Stance)
Po teorijama emocionalne inteligencije, intelekt (IQ i sl) mogu pomoći ali nisu uvjet za suzdržavanje od regresije, i dopuštanju da negativni podražaji (emocija) iz primitivnog reptilskog djela mozga utječu na tvoje ponašanje. Gotovo svatko je za to sposoban neovisno o inteligenciji, no ako netko to ne želi onda, da ti odgovorim na konkretno pitanje, njegov odlazak s foruma uskoro više ne ovisi samo o njemu...
Uglavnom, svatko od nas ima drugačije mišljenje o određenim temama, i trebamo moći o tome raspravljati bez da se događa ovo što sam opisao u predhodnom pasusu.
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Sretan vam Dan Antifašističke Borbe!
Uz želje za bolji svijet, želim i da ne nasjedate na parole lažnih "antifašista" parole i nastavite stopama pravih antifašista, kakvih danas gotovo da i nema.
Smrt fašizmu, sloboda narodu!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.