| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Nontopic pričaonica
Ah, nema do ananusa! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 30 ožu, 2011 1:51 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ne volim jela iz konzerve.  A ananas ponajmanje. I da... to zvuči ko alergija na ananas. 
| sri 30 ožu, 2011 8:53 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| sri 30 ožu, 2011 9:09 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
al vidis, meni je zanimljivo kako kod za taj smajlic u biti izgleda kao kakav neoliticki prikaz zene postavljen horizontalno. ono, ima grudi, ima siroke bokove, jos i lezi na podu. sumnjivo je to meni.
|
| sri 30 ožu, 2011 9:13 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jao Ant, odi deriviraj 
| sri 30 ožu, 2011 10:10 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
pahuljica je napisao/la: jao Ant, odi deriviraj  joj, e, stvarno bih trebao  al nisam sinoc nis spavao i sad me glava nesto boli i nekakva prehlada me hvata i mass effect ikonica mi je preblizu miša i ne znam... neda mi se 
|
| sri 30 ožu, 2011 10:25 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Ant je napisao/la: joj, e, stvarno bih trebao  al nisam sinoc nis spavao i sad me glava nesto boli i nekakva prehlada me hvata i mass effect ikonica mi je preblizu miša i ne znam... neda mi se  to ti je proljeće, ni meni se niš ne da 
| sri 30 ožu, 2011 10:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
joj, ma proljece je divno! tako me puca inspiracija da se raspadam po savovima. problem su kolokviji, imam osjecaj da bih golim rukama piramide uzdigao samo da njih nema. 
|
| sri 30 ožu, 2011 10:27 pm |
|
 |
|
fluffy
|
| sri 30 ožu, 2011 10:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
tocno to! hm... mogao bih se eventualno izvaliti na kakvu livadu pa lezeci integrirati.
|
| sri 30 ožu, 2011 10:33 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Ant je napisao/la: tocno to! hm... mogao bih se eventualno izvaliti na kakvu livadu pa lezeci integrirati. integrirati travku po travku 
| sri 30 ožu, 2011 11:20 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ant je napisao/la: tocno to! hm... mogao bih se eventualno izvaliti na kakvu livadu pa lezeci integrirati. I pritom pokupit upalu bubrega, jer vjerovao il ne, tlo je još uvijek prohladno i vrlo vlažno.
|
| sri 30 ožu, 2011 11:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
AHHHHHHHHH!!! Netko mi je provalio u gmail i facebook Skužio sam čim nije išo autologin na fejsu... i odem na gmail i ne radi ni on. Fejs veli da sam koristio staru šifru, i da je danas ujutro promjenjena Boikiram fejs (24h dok mi ne apdejtaju acc pa pošalju podatke na novi mail) Javim i googleu s onim formularom da mislim da mi je netko provalio u acc... I brže bolje idem na paypal da promjenim šifru itd.... kad eto ti ga na.... $200 uplačeno preko fejsa za ono njihovo reklamiranje Prijavio AmExu i sad dok čekam poziv od njihove službe za cyberkriminal polako si mijenjam šifre na svim iole važnijim accountima. Samo mi je to trebalo u životu  , a inače sam se tako dobro osjećao sad kako je počelo proljeće, produktivno i sve... Samo da se dočepam lika koji je provalio.... I btw, neka mi više nitko na forumu ne govori da mu ide na***ac što je postavljena jaka captcha i max 3 pokušaja prijavljivanja unutar par minuta! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 31 ožu, 2011 12:35 pm |
|
 |
|
fluffy
|
uf uf, ja sam barem znala tko mi je provalio fejs ali ovo je baš previše 
| čet 31 ožu, 2011 12:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sad psujem dan kad sam išo na fejs uplatiti taj jedan dolar... kartica mi je ostala upisana tamo  Sad se uz vraćanje gmaila i fejsa (još 22 sata  ) moram za***avati i sa Amexom. Okej, oni neće to zaračunati, ali horror mi je za paypal account, tamo mi sjedaju pare za outsorcing, prodaju sajtova i sl. Ako mi oni radi blokirane transakcije zablokiraju račun, onda sam, kako ternek veli, u kari do asa 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 31 ožu, 2011 12:58 pm |
|
 |
|