| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Nontopic pričaonica
Urota Raitare... 
| ned 20 ožu, 2011 8:50 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ajme o ovon bi se moga sf snimit i jos bit po istinitom događaju lol http://www.dalmacijanews.com/Magazin/Vi ... ksije.aspx
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 23 ožu, 2011 8:55 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..evo Jodie Foster izvalila da oće režirati SF film..
..ontop: When I first time saw you, for the first time I knew, we were meant to be as o-o-o-o-one!

Soap Trek Deep Place Nine
|
| sub 26 ožu, 2011 2:50 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Eh da... gotovo zaboravih... negdje sam nekoć bila spomenula da ću skinut kapu HRT-u tek kad pusti Lawrence of Arabia na male ekrane... Ovim putem, svečano skidam kapu... Nadam se da su i drugi primjetili da na HRT-u puštaju svakog petka filmove poput Bravehearta, Patriota i Lawrence-a od Arabije... 
| ned 27 ožu, 2011 12:14 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Evo, ja ti mogu reć da nisam primjetio.
|
| ned 27 ožu, 2011 10:57 am |
|
 |
|
Number One
|
Meni je to bilo nekako značajno s obzirom na sve te prosvjede u posljednje vrijeme... mislim da nije slučajno.
| pon 28 ožu, 2011 12:41 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Meni je značajno to što su ukinuli kritizirajuću Latinicu i ubacili Dudeka. Svaka čast Dudeku i Gruntovčanima kao seriji, ali simbolično je to zauzimanje termina jedne ozbiljne emisije. _______________________________ Danas sam po prvi put jeo ananas. Ne onaj u konzervi, natopljen sokom i kemikalijama, već onaj pravi kostarikanski. Fino, fino, umacao si prste, i cijelo vrijeme osjećao peckanje po jeziku kao što osjećam dok jedem kivi. Idem polizati zadnje komade, kad ono - krvavi trag. Jezik mi je bio toliko nagrizen da je prokrvario sa svih strana.  Još uvijek me pecka. Fak.
|
| uto 29 ožu, 2011 6:52 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Meni je značajno to što su ukinuli kritizirajuću Latinicu i ubacili Dudeka. Svaka čast Dudeku i Gruntovčanima kao seriji, ali simbolično je to zauzimanje termina jedne ozbiljne emisije. Izborna godina, d00d. Treba uklonit sve nepoćudnike koji narod podsjećaju na... Miki je napisao/la: Danas sam po prvi put jeo ananas. Ne onaj u konzervi, natopljen sokom i kemikalijama, već onaj pravi kostarikanski. Fino, fino, umacao si prste, i cijelo vrijeme osjećao peckanje po jeziku kao što osjećam dok jedem kivi. Idem polizati zadnje komade, kad ono - krvavi trag. Jezik mi je bio toliko nagrizen da je prokrvario sa svih strana.  Još uvijek me pecka. Fak. n00b
|
| uto 29 ožu, 2011 7:01 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Fakat. Sad mi je jezik peckav i prekriven krvavim krastama.  Nemam pojma jel to alergija na neki spoj u kiviju i ananasu ili sam fakat noob po pitanju tropckih voća.
|
| uto 29 ožu, 2011 9:33 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Fakat. Sad mi je jezik peckav i prekriven krvavim krastama.  Nemam pojma jel to alergija na neki spoj u kiviju i ananasu ili sam fakat noob po pitanju tropckih voća. Mislim da bi trebao skoknut do ambulante. Vrlo vjerojatno imaš Malcolm Reed sindrom (i on je bio alergičan na ananas  )
|
| uto 29 ožu, 2011 9:50 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nda, al ja ne radim za tajnu službu ko Malcolm. Ili barem želim da tako svi misle.
|
| uto 29 ožu, 2011 9:57 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jao, ja nisam sto godina jela onaj ananas iz konzervi...meni je i to bilo fino...baš mi je sada došao gušt 
| uto 29 ožu, 2011 10:39 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ananas 
|
| uto 29 ožu, 2011 10:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Ananas mi se sviđa jeo sam ga par puta... ovaj zna biti na onom dijelu koji je jestiv još nekih tvrdih mu dijelova koji ti mogu smetati ako ga križaš na krugove pa ona sredina ne valja jesti..
|
| sri 30 ožu, 2011 1:14 am |
|
 |
|
Make it so
|
Dobar je u vocnim tortama 
|
| sri 30 ožu, 2011 1:45 am |
|
 |
|