|
Sada je: ned 06 ruj, 2026 2:23 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Nontopic pričaonica
Joj, kako je on presavrsen lik! Ono sto smo ga malo susreli, ja ga naprosto obozavam. Hm... Vidis, vrijedilo bi potraziti kakve knjige koje se vrte oko njega. Citao sam samo malo o njemu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 20 ožu, 2011 1:49 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ja ga se baš i ne sjećam... 
| ned 20 ožu, 2011 1:51 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Spet je napisao/la: ja ga se baš i ne sjećam...  Ma u biti jako ga malo i spominju. Ali taman dovoljno da si ja u glavi izgradim savrsenu sliku, a opet nedovoljno da mi uniste tu sliku. 
|
| ned 20 ožu, 2011 1:56 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Pa šta se nije pojavio bio u jednoj epki? A ne... to su imali role-play... ono kad se nešto... da... to...  e. 
| ned 20 ožu, 2011 5:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Je, pojavio se tada kao Odo ako se ne varam. Vidjeli smo ga jednom i u sjecanj, kako je zaista izgledao. I ono... Spomjnjao se relativno cesto i relativno malo.
|
| ned 20 ožu, 2011 5:39 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ljudi, ajd malo bacite oko na ovu raspravu: http://memory-alpha.org/wiki/Talk:Intrepid_class (dio sa brojem fazorskih mreža i dio sa torpednim lanserima)
Da li mislite isto što i ja, tj. da Rai'Tara ima ovdje svoje prste i dodaje nepostojeće fazorske mreže i emitere Intrepid klasi?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 20 ožu, 2011 5:43 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Lol.
E, Sov, na stranu tvoja prepucavanja i Raitarin... Kako da to lijepo kazem... Stil raspravljanja, ali iz ovoga sto sam sa doticnog linka procitao, pravi argumenti su na "njezinoj" strani.
|
| ned 20 ožu, 2011 5:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ant je napisao/la: Lol.
E, Sov, na stranu tvoja prepucavanja i Raitarin... Kako da to lijepo kazem... Stil raspravljanja, ali iz ovoga sto sam sa doticnog linka procitao, pravi argumenti su na "njezinoj" strani. Ne, ona nema argumente već nametanje svog mišljenja, a spomenuti nepostojeći fazorski emtire/mreže i torpedni lanseri su VFX errori
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 20 ožu, 2011 6:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Odi citat link koji si sam postao, ne vidim razloga da ti prepricavam sto su ljudi tamo vec napisali.
|
| ned 20 ožu, 2011 6:06 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ant je napisao/la: Odi citat link koji si sam postao, ne vidim razloga da ti prepricavam sto su ljudi tamo vec napisali. Pročitao sam jako dobro što je napisano, i mislim da je vrijeme da ja to malo popravim

|
| ned 20 ožu, 2011 6:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Sova za izvrsnog urednika Memory Alphe! 
|
| ned 20 ožu, 2011 6:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zijev...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 20 ožu, 2011 6:21 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Laku noc! 
|
| ned 20 ožu, 2011 6:22 pm |
|
 |
|
Number One
|
Khm...  Pričali smo o Curzonu. 
| ned 20 ožu, 2011 8:30 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
RAITARA JE POSVUDA 
|
| ned 20 ožu, 2011 8:48 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|