|
Sada je: ned 06 ruj, 2026 1:41 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Nontopic pričaonica
Wildchild je napisao/la: Gdje ćete se seksat? Iza kontejnera? Ako bude hladno, u? 

|
| sub 05 ožu, 2011 3:06 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Neće bit hladno, to bude agresivan seks, bit će im vruće.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 05 ožu, 2011 3:07 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lampyris je napisao/la: Nego, puši li se u Medi na Savskoj ili ne? Cvicek, je li ti to pokušavaš nasamariti Mir'Nu i mene?  Tebe i Mirnu??? Nikada! Teško mi pri srcu da si uopće to i pomislila U Medi se ne puši u cca 80% prostora. U onom prostoru u sklopu zgrade se ne puši, a dozvoljeno je samo u onom "vanjskom" djelu, dograđenom, sa stražnje strane. Barem je tako bilo kad sam zadnji puta bio tamo prije malo više od mjesec dana.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 05 ožu, 2011 3:35 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cekaj, dakle, definitivno smo odlucili za zlatnog medu?
i da, hajde, hajde, saljite vrijeme na PM! (da znam do kad se treba probuditi)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 05 ožu, 2011 3:44 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Ja sam nepismena.  Kako se tu šalju grupni PM-ovi? Mir'Na, ti mi nisi na Fejsu? Ako sam dobro skontala dolaze: Mir'Na  , T'Rapavi (  ), Ant, Cvicek i Sovac (razočaran jer je opet imao bujnu maštu koja se nije ostvarila  )... E, da, vjerojatno neću imati pristup forumu s posla, pa mi pošaljite poruku na Fejsu ili mejlom ako padne neki dogovor za vrijeme.
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| sub 05 ožu, 2011 12:23 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Zlatni medo, 17h?
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 05 ožu, 2011 1:02 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Zlatni medo, 17h? Ok!  Dolaze: Mir'Na, T'Rapavi, Ant, Cvicek, Sovac, neki manijak koji lovi SFovce i ja. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| sub 05 ožu, 2011 1:19 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 05 ožu, 2011 1:25 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
@Lamp, ako dovoljno puta ponoviš, možda i povjeruješ u to... 

|
| sub 05 ožu, 2011 2:32 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dakle dolaze Trap, Lamp, Sov, Ant i Cvič. Jel tako, Trap? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 05 ožu, 2011 4:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lampyris je napisao/la: Ako sam dobro skontala dolaze: Mir'Na  , T'Rapavi (  ), Ant, Cvicek i Sovac (razočaran jer je opet imao bujnu maštu koja se nije ostvarila  )... Zašto su Mirna, Trap i Sov dobili svaki svoj smajlić, a ja i Ant nismo? Osjećam se zapostavljeno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 05 ožu, 2011 6:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| sub 05 ožu, 2011 11:20 pm |
|
 |
|
Commander
|
Cvicek je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Ako sam dobro skontala dolaze: Mir'Na  , T'Rapavi (  ), Ant, Cvicek i Sovac (razočaran jer je opet imao bujnu maštu koja se nije ostvarila  )... Zašto su Mirna, Trap i Sov dobili svaki svoj smajlić, a ja i Ant nismo? Osjećam se zapostavljeno  Mir'Na je cool jer se sjetila predložiti mjesto na kojem se ne puši, T'Rapavi se pravi blesav i nakon višemjesečnog dopisivanja me ne želi upoznati, Sovac je blesav (kao i obično). A vas dvojica me niste zbog nekog osobito razloga... naljutili/razveselili pa zato niste dobili smajlije... Ali dobro... pošto cviliš... evo.. Cvicek  A kako se Ant ne bi osjećao zapostavljenim, evo i za njega jedan:  T'Rapavi je napisao/la: @Lamp, ako dovoljno puta ponoviš, možda i povjeruješ u to...  Aha! Kod tebe pali ona Bubimir fora? Ok... T'Rapavi, T'Rtaaaapaviii, T'Raaaaaapaaaaviiiiii!  Baš mi je drago što ćemo se upoznati. 
|
| ned 06 ožu, 2011 12:47 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
not cool, ja ljubomorna...Lampyris pod hitno moraš doći posjetiti svoju staru Rijeku!!! 
| ned 06 ožu, 2011 12:52 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Kao prvo, ja se ne pravim blesav, ja jesam... Kao drugo, i meni je drago, siguran sam da ćemo se upoznat jednog dana. 

|
| ned 06 ožu, 2011 12:58 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|