|
Sada je: uto 08 ruj, 2026 11:52 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nontopic pričaonica
Mirna, pak sabotiraš okupljanja  Al nije bad... @Lampyris, preporučam da okupljanje bude u večernjim satima u zatvorenom prostoru sa slabim osvjetljenjem i snažnim zvukovima metala i rocka, dok se na pozadinskom TVu vrte scene iz eksplicitnih horror filmova 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 25 vel, 2011 3:35 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Cvicek je napisao/la: Mirna, pak sabotiraš okupljanja  Al nije bad... Mir'Na, iduća nedjelja it is.  Taman do tada neću izgledati ćelavo...  Valjda... Cvicek je napisao/la: @Lampyris, preporučam da okupljanje bude u večernjim satima u zatvorenom prostoru sa slabim osvjetljenjem i snažnim zvukovima metala i rocka, dok se na pozadinskom TVu vrte scene iz eksplicitnih horror filmova  Žao mi je... Ne može. Ja se bojim horora (osim ako su horor likovi jako zgodni... znači sve s vampirima je ok). Kako misliš kasno navečer? Ono, di si vidio da se u 23h pije kava? Pa nisu ispitni rokovi...  Ja predlažem da se nađemo ipak malo ranije. Ali vjerujem u demokraciju... pa prihvaćam što god većina odabere. Izbor mjuze mi se sviđa. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| pet 25 vel, 2011 5:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lampyris je napisao/la: Taman do tada neću izgledati ćelavo... Ošišala si se na čelavo? Lampyris je napisao/la: Žao mi je... Ne može. Ja se bojim horora (osim ako su horor likovi jako zgodni... znači sve s vampirima je ok). Kako misliš kasno navečer? Ono, di si vidio da se u 23h pije kava? Pa nisu ispitni rokovi...  Ja predlažem da se nađemo ipak malo ranije. Ali vjerujem u demokraciju... pa prihvaćam što god većina odabere. Ma meni svejedno, to sam zafrkavao Mirnu koja ne voli gorenavedene stvari ( npr viewtopic.php?p=259373#p259373 i sl  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 25 vel, 2011 5:51 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cviček. Grozan si. xD
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 25 vel, 2011 6:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni paše Cvičekova preporuka A po mom mišljenju gledanje horrora i igranje horror igrica je najbolje poslije ponoći
Al još je bolje gledat po noći u mraku horrorac s nekom curom. Pa kad naprimjer neko čudovište ili zombi iskoči odnekud ona se prestraši i zagrli me, a onda ja nastupam
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 25 vel, 2011 6:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Taman do tada neću izgledati ćelavo... Ošišala si se na čelavo? Fascinantno mi je kako si uspio pravopisno failati sa rječju koju si ekšli citirao (a koja je u quoteu napisana ispravno). 
|
| pet 25 vel, 2011 6:48 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Sovereign X je napisao/la: Pa kad naprimjer neko čudovište ili zombi iskoči odnekud ona se prestraši i zagrli me, a onda ja nastupam Onda je red na tebi da ju uplašiš ili? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 25 vel, 2011 6:50 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Pa kad naprimjer neko čudovište ili zombi iskoči odnekud ona se prestraši i zagrli me, a onda ja nastupam Onda je red na tebi da ju uplašiš ili?  Nope. Onda ju ja utješim na jedan vrlo efektivan i nadasve ugodan način i za mene i za nju
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 25 vel, 2011 6:55 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Zašto me od horora ovo najviše podsjeća na onog mlađeg brata iz "Od sumraka do zore" 
|
| pet 25 vel, 2011 8:04 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Cvicek je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Taman do tada neću izgledati ćelavo... Ošišala si se na čelavo? Uuummm... pa... recimo da nisam daleko od toga. Zima mi je glavi. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| pet 25 vel, 2011 8:56 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
G.I.Jane! 
|
| pet 25 vel, 2011 9:52 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Eno na ..sad svi u nntpc pricaonicu a mirnina tema vapi za vise stranica 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 25 vel, 2011 9:59 pm |
|
 |
|
Commander
|
captain je napisao/la: Eno na ..sad svi u nntpc pricaonicu a mirnina tema vapi za vise stranica  To je zbog toga što bismo inače do iduće nedjelje zaboravili da se trebamo naći... Mislim da ću ja zaboraviti ako me se ne bude redovito podsjećalo. Hehe, baš se veselim što ću upoznati par novih ljudi. 
|
| pet 25 vel, 2011 11:03 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Lampyris je napisao/la: Uuummm... pa... recimo da nisam daleko od toga. Zima mi je glavi.  kapu na glavu pa neće biti zima 
| pet 25 vel, 2011 11:07 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Lampyris je napisao/la: baš se veselim što ću upoznati par novih ljudi.  Lol! Bit će više od par. 
|
| pet 25 vel, 2011 11:11 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|