|
Sada je: sri 09 ruj, 2026 8:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
 Re: Nontopic pričaonica
T'Rapavi je napisao/la: Lampyris je napisao/la: T'Rap, Ant... vi dolazite?  Nemojte da na kraju samo Sovac i ja završimo na kavi...  Ant! It's a Plan... kužiš, The Plan!  Uuummm... ovaj... ja odustajem od nedjeljnog druženja... Uplašili ste me. Sovereign X je napisao/la: Bez brige, ne jedem cure Uostalom, kažu da imam visoke kriterije, tako da se nemoraš ništa brinut A ti se tako tješiš jer ne možeš naći curu? 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| čet 24 vel, 2011 1:51 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Lampyris je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Lampyris je napisao/la: T'Rap, Ant... vi dolazite?  Nemojte da na kraju samo Sovac i ja završimo na kavi...  Ant! It's a Plan... kužiš, The Plan!  Uuummm... ovaj... ja odustajem od nedjeljnog druženja... Uplašili ste me. Ne trebaš se bojat zmaja, ak ga ne diraš dok spava Ma tražim ja onu pravu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 24 vel, 2011 1:54 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Rapavi je napisao/la: Lampyris je napisao/la: T'Rap, Ant... vi dolazite?  Nemojte da na kraju samo Sovac i ja završimo na kavi...  Ant! It's a Plan... kužiš, The Plan!   e, ako cemo se ravnati po uspjesnosti the plana, obojica cemo zavrsiti na kavi. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 24 vel, 2011 1:56 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Sovereign X je napisao/la: Ne trebaš se bojat zmaja, ak ga ne diraš dok spava *** Ma tražim ja onu pravu Previše si laskaš, Soviću... Nitko nije spominjao nikakvo diranje. Ant je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Lampyris je napisao/la: T'Rap, Ant... vi dolazite?  Nemojte da na kraju samo Sovac i ja završimo na kavi...  Ant! It's a Plan... kužiš, The Plan!   e, ako cemo se ravnati po uspjesnosti the plana, obojica cemo zavrsiti na kavi.  Znači, za sada je zainteresirano troje (+ja četvrta) za druženje u nedjelju? 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| čet 24 vel, 2011 2:04 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ant je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Lampyris je napisao/la: T'Rap, Ant... vi dolazite?  Nemojte da na kraju samo Sovac i ja završimo na kavi...  Ant! It's a Plan... kužiš, The Plan!   e, ako cemo se ravnati po uspjesnosti the plana, obojica cemo zavrsiti na kavi.  Joj, joj...  Eto zašto ne volim planove s rupama... A sad, za kaznu... idi u sobu! Na spavanje bez večere! 

|
| čet 24 vel, 2011 2:04 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Rapavi je napisao/la: A sad, za kaznu... idi u sobu! Na spavanje bez večere!  
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 24 vel, 2011 2:07 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Daaaa, to se saaaamo tako čini, Trap. Sovereign X je napisao/la: Uostalom, kažu da imam visoke kriterije, tako da se nemoraš ništa brinut Ohohohoho ho! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 24 vel, 2011 12:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lampyris je napisao/la: Znači, za sada je zainteresirano troje (+ja četvrta) za druženje u nedjelju?  Stavi i mene na listu  Pa da čujem ono za Simonsa i okoliš što si najavila ispričati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 24 vel, 2011 2:57 pm |
|
 |
|
Commander
|
Cvicek je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Znači, za sada je zainteresirano troje (+ja četvrta) za druženje u nedjelju?  Stavi i mene na listu  Pa da čujem ono za Simonsa i okoliš što si najavila ispričati  A i ja svašta obećajem.  Dobro, o tome ću samo kratko inače će nas ostatak ekipe zadaviti. E, a zar neće doći nijedna cura? 
|
| čet 24 vel, 2011 4:55 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Pomakni na ponedjeljak pa dođem!  U slavoniji sam. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 24 vel, 2011 5:05 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Lampyris je napisao/la: A i ja svašta obećajem.  Dobro, o tome ću samo kratko inače će nas ostatak ekipe zadaviti. E, a zar neće doći nijedna cura?  haha, potegni malo do Rijeke 
| čet 24 vel, 2011 5:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lampyris je napisao/la: A i ja svašta obećajem.  Dobro, o tome ću samo kratko inače će nas ostatak ekipe zadaviti. Hehehe.... mislim da će više ekipa tebe udaviti sa glpavim tračevima tko koga i zašto Lampyris je napisao/la: E, a zar neće doći nijedna cura?  Kako ne? Pa doći će mama Trap 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 24 vel, 2011 5:25 pm |
|
 |
|
Commander
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Pomakni na ponedjeljak pa dođem!  U slavoniji sam.  Nažalost, ja sam preko tjedna ujutro na faksu, a popodne radim.  Hoćeš biti slobodna iduću nedjelju da se tad svi nađemo?
|
| pet 25 vel, 2011 1:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ma kakva sad iduća nedjelja. Mirna!!! 
|
| pet 25 vel, 2011 1:29 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
|
| pet 25 vel, 2011 2:43 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|