| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Nontopic pričaonica
Spet je napisao/la: Ma ja... nontopic pričaonica je jedino mjesto na forumu na kojem mogu bilo što naškvrljat a da nitko od moderatora ne grakne da je offtopic... I'm sooo posting here...  haha, tko kaže 
| sri 23 vel, 2011 6:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Sta jel se zna oceli ici ili Trek ili neka druga Sf serija na Htv-u ? Admim ,mod prebacite ovo pitanje u temu koju mislite da treba ici ?
| sri 23 vel, 2011 11:37 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Um... definitivno moram više izlaziti...  Ima tko za kavu? 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| čet 24 vel, 2011 1:09 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Lampyris je napisao/la: Um... definitivno moram više izlaziti...  Ima tko za kavu?  ja sam uvijek za u dvanaest u noci. kava mi je prva na pameti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 24 vel, 2011 1:11 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja ne pijem kavu... 

|
| čet 24 vel, 2011 1:15 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Ant je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Um... definitivno moram više izlaziti...  Ima tko za kavu?  ja sam uvijek za u dvanaest u noci. kava mi je prva na pameti. Hahaha, nisam baš toliko poduzetna iako mi se jako sviđa tvoj stav o kavi... Može se kava (ili nešto drugo, T'Rap) piti i u nedjelju poslijepodne... Što kažete? 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| čet 24 vel, 2011 1:21 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Lampyris je napisao/la: Ant je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Um... definitivno moram više izlaziti...  Ima tko za kavu?  ja sam uvijek za u dvanaest u noci. kava mi je prva na pameti. Hahaha, nisam baš toliko poduzetna iako mi se jako sviđa tvoj stav o kavi... Može se kava (ili nešto drugo, T'Rap) piti i u nedjelju poslijepodne... Što kažete?  pa s obzirom da volim upoznat nove ljude, a pogotovo cure, onda se javljam kao dobrovoljac
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 24 vel, 2011 1:23 am |
|
 |
|
Commander
|
Sovereign X je napisao/la: pa s obzirom da volim upoznat nove ljude, a pogotovo cure, onda se javljam kao dobrovoljac Ja nisam cura. Ja sam dečko. Sovac, zar baš moraš i ti doći? 
|
| čet 24 vel, 2011 1:26 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
|
| čet 24 vel, 2011 1:27 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| čet 24 vel, 2011 1:31 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Lampyris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: pa s obzirom da volim upoznat nove ljude, a pogotovo cure, onda se javljam kao dobrovoljac Ja nisam cura. Ja sam dečko. jel sam ja opet nešto krivo pročitao Lampyris je napisao/la: Sovac, zar baš moraš i ti doći? A dobro, i ne moram ak nećeš
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 24 vel, 2011 1:33 am |
|
 |
|
Commander
|
Sovereign X je napisao/la:
Lampyris je napisao/la: Sovac, zar baš moraš i ti doći?
[color=#FFBF00]A dobro, i ne moram ak nećeš Ma moraš doći, pa kome bismo se smijali da ne dođeš. T'Rap, Ant... vi dolazite?  Nemojte da na kraju samo Sovac i ja završimo na kavi... 
|
| čet 24 vel, 2011 1:38 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Lampyris je napisao/la: Nemojte da na kraju samo Sovac i ja završimo na kavi...  ma to bi bilo bas slatko! 
|
| čet 24 vel, 2011 1:43 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Lampyris je napisao/la: T'Rap, Ant... vi dolazite?  Nemojte da na kraju samo Sovac i ja završimo na kavi...  Ant! It's a Plan... kužiš, The Plan! 

|
| čet 24 vel, 2011 1:44 am |
|
 |
|
Overlord
|
Lampyris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la:
Lampyris je napisao/la: Sovac, zar baš moraš i ti doći?
[color=#FFBF00]A dobro, i ne moram ak nećeš Ma moraš doći, pa kome bismo se smijali da ne dođeš. T'Rap, Ant... vi dolazite?  Nemojte da na kraju samo Sovac i ja završimo na kavi... Bez brige, ne jedem cure Uostalom, kažu da imam visoke kriterije, tako da se nemoraš ništa brinut

|
| čet 24 vel, 2011 1:46 am |
|
 |
|