| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Nontopic pričaonica
Cvicek je napisao/la: Awwwww.... nema boljeg shippa na forumu od vas... već vidim vašu djecu kako idu u šumu cjepat drva, obrađivat ih i graditi predivne građevine  jao cviček, do suza si me nasmijao 
| sri 16 vel, 2011 11:56 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ant je napisao/la: nije Trap bas tako mlad.  Ćut bolan, ja u cvijetu mladosti, vid pahuljice kako ti reče. 

|
| čet 17 vel, 2011 12:19 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pahuljica je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: pahuljica je napisao/la: si probao uzeti žarulju u ruke?  Zbog čega bi to išao radit? pa da vidiš da li svijetli onda ću valjda prije probat stisnut prekidač. I fakat ne kužim zašto bi išao rukom se hvatat za vruću žarulju i uz to naelektriziranu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 17 vel, 2011 12:30 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
T'Rapavi je napisao/la: Ant je napisao/la: nije Trap bas tako mlad.  Ćut bolan, ja u cvijetu mladosti, vid pahuljice kako ti reče.  tako je, slušaj mene Ant 
| čet 17 vel, 2011 12:53 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Wow! Kako ste se raspričali!  Fora! Cvicek je napisao/la: Učani se u udrugu, dobiješ pristup arhivi  *** A inače ima ekipe koji razmjenjuju serije i šire trek kulturu. Ja sam prošli put nekome tko je trebao navratiti snimio i dofurao kompletni TOS na hardu, al se on nije pojavio... grrrr... Vidim ja da ti opasno lobiraš da se učlanim u udrugu.  Mogla bih isto tako skinuti sama s Mreže sve epizode. Poanta je slična mom dolasku na forum - druženje, upoznavanje novih ljudi, otkrivanje nečeg novog itd.  P.S. Ja sam na strani koja kaže da je T'Rap u cvijetu mladosti.  A što se tiče razloga zbog kojeg je krenula raspravo njegovim godinama... ne znam što da kažem! Baš je kjut! Tako simpa štrumfa nisam već odavno vidjela. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| čet 17 vel, 2011 12:57 am |
|
 |
|
fluffy
|
trap, ima da častiš!!!!! 
| čet 17 vel, 2011 12:58 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
pahuljica je napisao/la: trap, ima da častiš!!!!!  NP, it's a deit! 

|
| čet 17 vel, 2011 1:01 am |
|
 |
|
fluffy
|
T'Rapavi je napisao/la: pahuljica je napisao/la: trap, ima da častiš!!!!!  NP, it's a deit!  ...tako je...ja još uvijek čekam taj deit i nikako 
| čet 17 vel, 2011 1:02 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Lampyris je napisao/la: Vidim ja da ti opasno lobiraš da se učlanim u udrugu.  Mogla bih isto tako skinuti sama s Mreže sve epizode. Poanta je slična mom dolasku na forum - druženje, upoznavanje novih ljudi, otkrivanje nečeg novog itd. To boldly go where no (wo)man has gone before! Tru Trekki! pahuljica je napisao/la: ...tako je...ja još uvijek čekam taj deit i nikako  Znaš onu, strpljen-spašen?  Ja sam ti ko pravda... spor, ali... 

|
| čet 17 vel, 2011 1:06 am |
|
 |
|
fluffy
|
T'Rapavi je napisao/la: Znaš onu, strpljen-spašen?  Ja sam ti ko pravda... spor, ali...  ah, bumo vidli hoću li to dočekati u ovom životu 
| čet 17 vel, 2011 1:07 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Od sad u svemu slusam samo Pahuljicu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 17 vel, 2011 1:18 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
T'Rapavi je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Vidim ja da ti opasno lobiraš da se učlanim u udrugu.  Mogla bih isto tako skinuti sama s Mreže sve epizode. Poanta je slična mom dolasku na forum - druženje, upoznavanje novih ljudi, otkrivanje nečeg novog itd. To boldly go where no (wo)man has gone before! Tru Trekki! T'Rap, ti fakat znaš dati dobar kompliment. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| čet 17 vel, 2011 1:25 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lampyris je napisao/la: Vidim ja da ti opasno lobiraš da se učlanim u udrugu.  Jedna od svrha ovog foruma i jeste regrutiranje novih članova Lampyris je napisao/la: Poanta je slična mom dolasku na forum - druženje, upoznavanje novih ljudi, otkrivanje nečeg novog itd.  Lijepo rečeno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 17 vel, 2011 1:46 am |
|
 |
|
Commander
|
Cvicek je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Vidim ja da ti opasno lobiraš da se učlanim u udrugu.  Jedna od svrha ovog foruma i jeste regrutiranje novih članova K vragu, trebala sam se požuriti dok je još vrijedila ona ponuda o free članarini za neki redni broj člana. Damn! Cvicek je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Poanta je slična mom dolasku na forum - druženje, upoznavanje novih ljudi, otkrivanje nečeg novog itd.  Lijepo rečeno  Nisi dobro kvotao. Zaboravio si T'Rapavog. 
|
| čet 17 vel, 2011 1:54 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Umra je predrag vušović Bas mi je za ..taj mi je glumac bija jedan od boljih HR glumaca 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 17 vel, 2011 3:21 pm |
|
 |
|