Sada je: čet 10 ruj, 2026 1:51 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 8735 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467 ... 583  Sljedeća
 Nontopic pričaonica 
Autor/ica Poruka
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
Post Re: Nontopic pričaonica
Dobiješ lišajeve - koža ti se osuši, smežura i pocrveni = lišaj. Od njenih kakastih slina. 8-[

pon 14 vel, 2011 10:14 am
Commander
Commander

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
Spet je napisao/la:
Dobiješ lišajeve - koža ti se osuši, smežura i pocrveni = lišaj. Od njenih kakastih slina. 8-[

:lol: Meni se to nije događalo s mojima.

pon 14 vel, 2011 10:28 am
Number One
Number One

Možda te nisu timarili. 8-[

pon 14 vel, 2011 9:02 pm
Commander
Commander

Jesu, jesu... Čak su me i grickali za nožni palac i gurali mi nos pod pazuh (iz nekog razloga štakcima je to bilo cool)! A mom tadašnjem dečku su njuškale nosnice i uši. To im je bilo guba! :lol: Štakori su super! Miševi su isto simpa, ali oni su toliko malecki da jedva osjetiš kad te lickaju. Glodići... :inlove:

pon 14 vel, 2011 11:09 pm
Overlord
Overlord

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Jučer navečer, negdje između pol 12 i 12 dok sam igrao Resident Evil 4 (starci su gledali TV) je samo odjednom počelo žmigat svjetlo, komp mi se resetirao i čitava soba se počela punit elektricitetom koji je bio popraćen nekakvim čudnim brujanjem. U prvi mah sam pomislio da je počela neka oluja pa je opet grom pogodio u blizini, no kako nije bilo ni bljeska, ni grmljavine, nisam znao o čemu je riječ. Čak sam na moment zabrijao da nije stvarno počela alienska invazija (što bi bilo malo prerano - još nije 2012.) :lol: Naravno, odmah smo sve pogasili i izašli van vidjet šta se događa. Stari i ja smo spazili da se nešto na krovu zapalilo i nije to bio ni najmanje lijep prizor. Uglavnom, zapalile su se električne instalacije na tavanu :omgy: I ništ, ja stari i stara smo brzo reagirali i ugasili vatru prije nego što se razbuktala te prekinuli dovod struje. Naravno vatru smo zgasili pomoću krpa i pijeska, da ne bi počeli svijetlit i plesat, jel :lol: A tek nakon što smo isključili struju u potpunosti, smo zalili sve vodom. Srećom nije bilo tolko strašno, al smo se bome ja i stari pošteno nagutali dima.

Sve u svemu dobro smo prošli, jer mogla nam je kuća zgorit, a moglo je bit ranjenih pa čak i mrtvih :shock: Ovako smo samo ostali na jednu noć i pol dana bez struje. I sad je sve ok :)

slika

ST battles audio/video tribute!

uto 15 vel, 2011 5:03 pm
Profil YIM Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
A bokte. A taman jučer odgledao TOS epizodu u kojoj isto likovi misle da je invazija u pitanju jer je bio potres.

Uglavnom, kak je moguće da se električne instalacije same od sebe zapale? Nije dobra izolacija ili dotrajalost? Jel negdje kapala voda?

uto 15 vel, 2011 8:07 pm
Overlord
Overlord

Miki je napisao/la:
A bokte. A taman jučer odgledao TOS epizodu u kojoj isto likovi misle da je invazija u pitanju jer je bio potres.

Uglavnom, kak je moguće da se električne instalacije same od sebe zapale? Nije dobra izolacija ili dotrajalost? Jel negdje kapala voda?

Ma kratki spoj je bio u pitanju, a i instalacije su već dotrajale čini mi se.

slika

uto 15 vel, 2011 8:20 pm
Profil YIM Web stranica
Number One
Number One

Lampyris je napisao/la:
Čak su me i grickali za nožni palac i gurali mi nos pod pazuh (iz nekog razloga štakcima je to bilo cool)! A mom tadašnjem dečku su njuškale nosnice i uši.

Zanimljiva usporedba. Tvog pazuha i dečkovih nosnica i ušiju. 8-[

Lampyris je napisao/la:
Miševi su isto simpa, ali oni su toliko malecki da jedva osjetiš kad te lickaju.

:shock:

Sovereign X je napisao/la:
Jučer navečer, negdje između pol 12 i 12 dok sam igrao Resident Evil 4 (starci su gledali TV) je samo odjednom počelo žmigat svjetlo, komp mi se resetirao i čitava soba se počela punit elektricitetom koji je bio popraćen nekakvim čudnim brujanjem.

Jel ti se kosa naelektrizirala? :-s

uto 15 vel, 2011 11:32 pm
Commander
Commander

Spet je napisao/la:
Lampyris je napisao/la:
Čak su me i grickali za nožni palac i gurali mi nos pod pazuh (iz nekog razloga štakcima je to bilo cool)! A mom tadašnjem dečku su njuškale nosnice i uši.

Zanimljiva usporedba. Tvog pazuha i dečkovih nosnica i ušiju. 8-[

Bogzna što si ti zaključila... :lol: Da pojasnim... Meni su se štakci stalno zavlačili u majicu i onda su se proguravali njuškama kroz slojeve odjeće... Uvijek su mislili da se pazuh može "odgurnuti" i da će onda naći još prostora za švrljanje. A dečkove nosnice i uši su im bile zanimljive jer ih se on nije bojao kao ja O:) pa su ga mogle gnjaviti koliko god su htjele. :roll: Meni se ne smiju dirati nos ni uši. :lol:

Sovereign X je napisao/la:
Jučer navečer,

Wow! :shock:

Naslov: Naj Forumaš
Cvicek je napisao/la:
Da malo apdejtam listu :)
Naj novi forumaš: Lampyris =D> (dok ju se još smatra pod "novu" :) )
Iako nisam baš primjetio da puno piše o Treku (ili ja premalo pratim 8-[ ), donijela je ugodno osvježenje u obliku promišljenih, zanimljivih postova koje mi zadnjih dana užitak čitati i komentirati. Točka na i mi je bila kad sam mislio da će me dočekati otrovne strelice, a na kraju dobio simpa odgovor za ono o mačkama i lovu! :o

Ja sam se infiltrirala na ovaj forum. U biti uopće ne volim Trek, već sam samo došla tražiti dečka. :mrgreen: Cijelu tu zavjeru je smislila moja cimerica (ona koja "navodno" misli da sam čudna). :zubo:
Ajmo, dečki (a mogu i cure... osobito točkaste :zaljubljen: ), neka mi netko posudi prvu sezonu nekog ST-a, pa ću komentirati. Ovako nije zanimljivo jer sam pola toga zaboravila. Voy mi je u Rijeci, a DS9 kod jedne frendice. Ostatak kod ex dečka. :)

sri 16 vel, 2011 12:33 pm
fluffy

Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
evo sada znaš puno novih ljudi koji su ti baš iz zagreba (i to najviše dečke :mrgreen: ) i sada lijepo možeš od njih tražiti da ti posude...ja imam sve osim TOS-a ali malo je nezgodno da ti to šaljem poštom...jer toga ima :mrgreen:

sri 16 vel, 2011 2:48 pm
Profil YIM Web stranica
Overlord
Overlord

Spet je napisao/la:
Jel ti se kosa naelektrizirala? :-s

:lolsmjeh: pa da, cijeli sam bio naelektriziran, pa onda poslije zadimljen, srećom pa ne i pečen, a i dobro je da se nisam pretvorio u plešuću svjetiljku :zubo:

Hmmm da...sad kad ovako to kažem jest smiješno, al tada nije bilo ni najmanje :|

slika

sri 16 vel, 2011 5:27 pm
Profil YIM Web stranica
fluffy

Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
si probao uzeti žarulju u ruke? 8-[

sri 16 vel, 2011 8:47 pm
Profil YIM Web stranica
anarho trekkie

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Lampyris je napisao/la:
Ja sam se infiltrirala na ovaj forum. U biti uopće ne volim Trek, već sam samo došla tražiti dečka. :mrgreen:
Konačno jedna iskrena! :lolsmjeh:

No da, često su cure koje su dolazile na forum/udrugu govorile skroz suprotno.
A vidi sad pahuljicu koja već ima spremno donje rublje za dejt s Mikijem, Mirnu koja je skoro pretvorila Oza u papučara :mrgreen: pa prije Dejanira, Norma, Teddea, luce, lil'mee... :-k

E i bila je jedna ženska koja nije našla dečka. Našla si je curu! :mrgreen:

(nemoj ovaj post shvatiti previše ozbiljno :mrgreen: )

Lampyris je napisao/la:
Ajmo, dečki (a mogu i cure... osobito točkaste :zaljubljen: ), neka mi netko posudi prvu sezonu nekog ST-a, pa ću komentirati. Ovako nije zanimljivo jer sam pola toga zaboravila. Voy mi je u Rijeci, a DS9 kod jedne frendice. Ostatak kod ex dečka. :)
Učani se u udrugu, dobiješ pristup arhivi :)

A inače ima ekipe koji razmjenjuju serije i šire trek kulturu. Ja sam prošli put nekome tko je trebao navratiti snimio i dofurao kompletni TOS na hardu, al se on nije pojavio... grrrr...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 16 vel, 2011 9:30 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Lamprys, nema ti ovdje potencijalnih dečkića za tebe. Wildy nosi roze majice i gej je. Ja sam seljak i razvozim stajski gnoj. Sov će te iskoristit i napucat. Šrajzl i Oz su oženjeni. Sa Cvičekom ne smiješ biti jer on je šef, i to je sukob interesa. Trapavi i Ant su premladi i preneiskusni za staru koku poput tebe. Doduše stara koka, masna juha, ali i žilavo meso.

sri 16 vel, 2011 9:37 pm
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Lampyris je napisao/la:
Ja sam se infiltrirala na ovaj forum. U biti uopće ne volim Trek, već sam samo došla tražiti dečka. :mrgreen:

http://www.smokva.com
:thumbs2: :mrgreen:

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

sri 16 vel, 2011 9:55 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8735 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467 ... 583  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: