|
Sada je: čet 10 ruj, 2026 9:18 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Nontopic pričaonica
haha, tako je bravo Lampyris 
| pet 11 vel, 2011 10:04 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Lampyris je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Pilule + prekinuti snošaj = obostrano zadovoljstvo Ajde dodaj još (bar) HPV u tu jednadžbu, pliz. Razlog: Procjenjuje se da najmanje 80 - 100% djevojaka u dobi između 18 - 25 godina dolazi pri spolnom kontaktu u dodir s ovim virusom, dok svega oko 30% djevojaka razvija simptome infekcije Izvor.Ako imaš šansu smanjiti zarazu s HPV-om, zašto ne.  Studoš si, radi. Za nas ima čak i sada posla. Nije valjda da ni za kondome nemaš?   E, ovak, što ti misliš da ja govorim sve ovo ozbiljno?  Ako već i radim ovo što sam naveo to onda neću raditi s nekom random ženskom koju upoznam vani u (polu)pijanom stanju nego samo sa curom s kojom sam već neko vrijeme u vezi i koju poznam jako dobro. Ovo za HPV stoji sve što je napisano i što se toga tiče, opreza nikad dosta, a za kondome ionako nemam, jer bi trebao svaki dan kupovati po 2-3 paketa. Miki kaže apstinencija, e pa ne može tako E!
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 11 vel, 2011 10:11 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Eh, kako mi je jednom jedna osoba rekla, "kako misliš da ne znaš sa djecom, a admin si dječjeg vrtića"  Ček, ček, jel sam to bila ja?  Ili ne? 
| sub 12 vel, 2011 12:13 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
E jel zna ko dal se u Hrvatskoj može donirat sperma i kolko plaćaju?
|
| sub 12 vel, 2011 1:06 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
I mene zanima, sperma za SVE!
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| sub 12 vel, 2011 1:24 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
To je san svakog muškarca. Subota poslijepodne, nemaš para za izlazak...Hop do banke sperme, baciš ga par puta i navečer piješ dok se ne srušiš.
|
| sub 12 vel, 2011 1:37 am |
|
 |
|
Desolate
|
Ili kako to rade u Japanu i Kini:  Sov se nikad ne bi vratio! 

|
| sub 12 vel, 2011 1:40 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Spet je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Eh, kako mi je jednom jedna osoba rekla, "kako misliš da ne znaš sa djecom, a admin si dječjeg vrtića"  Ček, ček, jel sam to bila ja?  Ili ne?  Jesi Dobra mi je to fora, ali nisam htio spominjati imena korektnosti radi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 12 vel, 2011 4:15 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
30. str. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| sub 12 vel, 2011 10:36 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Glavobolja od vina...a ne, kriva pjesma...trebalo bi ić ovak: Somebody put something, somebody put something in my drink...
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 12 vel, 2011 5:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
glavobolja ali ne od vina 
| sub 12 vel, 2011 8:18 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Sovereign X je napisao/la: Somebody put something, somebody put something in my drink... Ramones!!! 

|
| ned 13 vel, 2011 3:50 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Znači ipak pomalo jesi fan "pankerije"? (Vjerojatno slično koliko sam i ja fan metala  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 vel, 2011 1:55 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Tako nešto, znam te poznatije stvari od poznatijih bendova. 

|
| ned 13 vel, 2011 1:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Somebody put something, somebody put something in my drink... Ramones!!!  Yep, al sam ja mislio na COB verziju
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 13 vel, 2011 2:15 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|