|
Sada je: čet 10 ruj, 2026 10:58 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Rukomet
Cvicek je napisao/la: (i neću komentirati igru i ostalo kako od Oza i shirajzla ne bi opet došla lista zahtjeva koje netko mora ispunjavati da bi bio dostojan komentirati s njima ) Mr. Smartass, o rukometu ipak ne znam toliko kao o nogometu pa ne bih nikome govorio da se ne razumije u problematiku. No za razliku od našeg prepametnog admina, ja sam bar svjestan toga, tj. činjenice da o nekim stvarima nisam sposoban razgovarati na višoj razini.
|
| čet 20 sij, 2011 12:21 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nontopic pričaonica
shirajzl je napisao/la: Cvicek je napisao/la: (i neću komentirati igru i ostalo kako od Oza i shirajzla ne bi opet došla lista zahtjeva koje netko mora ispunjavati da bi bio dostojan komentirati s njima ) Mr. Smartass, o rukometu ipak ne znam toliko kao o nogometu pa ne bih nikome govorio da se ne razumije u problematiku. No za razliku od našeg prepametnog admina, ja sam bar svjestan toga, tj. činjenice da o nekim stvarima nisam sposoban razgovarati na višoj razini. A misliš da ja nisam svjestan činjenice da se ne kužim u rukomet  Znam poneko pravilo, donekle vidjeti koliko koja momčad dobro igra i to je manje više to.... A to što tebi "raspravljanje na višoj razini" znači "raspravljanje samo na način koji meni odgovara", to ti ja nisam kriv 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 20 sij, 2011 12:31 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Nemojte se svađat. 
|
| čet 20 sij, 2011 12:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mi se ne svađamo... mi samo raspravljamo (ionak će se shirajzl nakon kojeg posta početi duriti i pobjeći iz rasprave  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 20 sij, 2011 12:34 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Cvicek je napisao/la: Mi se ne svađamo... mi samo raspravljamo (ionak će se shirajzl nakon kojeg posta početi duriti i pobjeći iz rasprave  ) Rasprava, da, Miki. Ne durim se ja, već se i u stvarnom životu povlačim iz rasprava s ljudima koji milsle da sve znaju i o svakoj temi imaju mišljenje koje je ispravno. Ali dobro, evo rukomet je nešto što čak ni Cviček ne razumije u potpunosti. 
|
| čet 20 sij, 2011 2:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Otkud tebi to da mislim da o svemu sve znam?  U mnoge stvari sam jako dobro upućen (bilo opčenito bilo za usku svegu, podpodručje veće cjeline, ili kako već da kažem), ali daleko od toga da bi se za išta mogao smatrati nekakvim stručnjakom. U teme koje ne se razumijem i/ili me ne zanimaju se uglavnom i ne upuštam. Ovdje nitko od nas nije stručnjak, već iz svoje perspektrive razmjenjujemo svoja mišljenja i imamo sukobe mišljenja i nitko i realno i ne mora biti u 100% u pravu. U tih raspravama vjerojatno nećemo doći do finalnih Istina, ali je zabavno raspravljati 
|
| čet 20 sij, 2011 2:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
btw, sto trabunjate o rukometu u pricaonici? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 20 sij, 2011 7:36 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ne trabunjaju, već raspravljaju. 
|
| čet 20 sij, 2011 8:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ant je napisao/la: btw, sto trabunjate o rukometu u pricaonici?  Baš i nije imalo toliko o rukometu koliko o meni i shirajzlu općenito. I da, dobro ti je Miki rekao, mi ne trabunjamo već raspravljamo 
|
| pet 21 sij, 2011 1:14 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma trebalo bi vas obadvojicu istrabunjat. 
|
| pet 21 sij, 2011 1:54 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ant je napisao/la: ma trebalo bi vas obadvojicu istrabunjat.  Tko je bez takvih grijeha, on neka baci ... prvu kritiku 
|
| pet 21 sij, 2011 2:02 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Kako se to 'trabunjaju' ljudi? 
|
| pet 21 sij, 2011 3:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Miki je napisao/la: Kako se to 'trabunjaju' ljudi?  u Trabunju se trabunjaju ljudi!
|
| pet 21 sij, 2011 3:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Jel' vas ovo podsjeća na Rai'taru? 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 21 sij, 2011 10:52 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ummm...ne.
|
| pet 21 sij, 2011 11:32 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|