| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Nontopic pričaonica
Jel probao netko američku Coca-Colu?
|
| pon 28 lip, 2010 11:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
shirajzl je napisao/la: Jel probao netko američku Coca-Colu? na tu stranu nažalost još nisam uspjela doći 
| pon 28 lip, 2010 11:02 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ni ja, ali rekli su mi oni koji su probali da je naša i američka Cola nebo i zemlja...njihova je puno slađa...
|
| pon 28 lip, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
pahuljica je napisao/la: EDIT: ja sam Nutellu vukla u Koreju i natrag  Kako to mislis natrag? Nisi ju pojela tamo? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 28 lip, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: Erm... Svaki odlazak u Trst znači kupnju Nutelle... I stvarno je bolja nego naša, al daleko od toga da je naša sra**... Ma nekazem ja da je nasa (poljska ) sranje nego da svi pricaju kako je sranje prema talijanskoj nutelli ..znas to ti je ko ona prica sa maslinovim uljem ..di imas obicno maslinovo ulje koje je jako ukusno ali je ono jako lose prema ultra djevicanskom ulju ..usput od namaza koji nisu nutella nijedan se ne izdvaja svi su onako prosijek ..iako je nekoc ona kinderlana ili sta vec s malin indijancem bila dobra ali i linolada 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 28 lip, 2010 11:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
| pon 28 lip, 2010 11:05 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: pahuljica je napisao/la: EDIT: ja sam Nutellu vukla u Koreju i natrag  Kako to mislis natrag? Nisi ju pojela tamo?  hehe, a nisam....to je ipak bila ona malo veća teglica ...čudim se kako je uopće ostala cijela, kada smo vidjeli kako postupaju sa prtljagom na aerodromu slabo nam je došlo 
| pon 28 lip, 2010 11:06 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
pahuljica je napisao/la: ...čudim se kako je uopće ostala cijela, kada smo vidjeli kako postupaju sa prtljagom na aerodromu slabo nam je došlo  Nemoj me podsjećati...čekaš ukrcavanje i gledaš kroz prozor aerodroma kako se razbacuju s torbama...i to još Schiphol u Amsterdamu, jedan od najboljih aerodroma u svijetu... A imam karton piva u torbi... 
|
| pon 28 lip, 2010 11:09 pm |
|
 |
|
fluffy
|
LOOOOOL znam kako ti je...ajd još za tamo ali za natrag kada smo svi furali u torbama rakije i viski od riže 
| pon 28 lip, 2010 11:10 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 28 lip, 2010 11:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: Jel probao netko američku Coca-Colu? Yep, ja. Bilo me tada prilično iznenadilo koliko je različita (al bilo je to pred dosta godina). Probao sam nedavno američku Pepsi, i prilično me razočaralo koliko NIJE različita... 
|
| pon 28 lip, 2010 11:11 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
pahuljica je napisao/la: LOOOOOL znam kako ti je...ajd još za tamo ali za natrag kada smo svi furali u torbama rakije i viski od riže  viski od riže? to je neki dijetalni?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 28 lip, 2010 11:11 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ma to ti je sve blago naspram poznatih viskija 
| pon 28 lip, 2010 11:12 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Za neko Božje čudo, preživio je...al ne za dugo... Pomoglo je što sam ga zamotao prljavom odjećom ko bebu u torbi... 
|
| pon 28 lip, 2010 11:15 pm |
|
 |
|
fluffy
|
mi smo koristili dekice koje smo za tamo uzeli iz aviona...joj kako su to mekane dekice...imam dve doma 
| pon 28 lip, 2010 11:23 pm |
|
 |
|