| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Nontopic pričaonica
pahuljica je napisao/la: a koliko si ti daleko od centra?  Erm...sa busom i tramvajem pola sata
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 18 svi, 2010 11:12 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Sovereign X je napisao/la: pahuljica je napisao/la: a koliko si ti daleko od centra?  Erm...sa busom i tramvajem pola sata ček, i bus i tramvaj? khm, šta je isplatljivije...platiti karte pa do centra ili platiti parking za cijeli dan 
| uto 18 svi, 2010 11:13 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pahuljica je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: pahuljica je napisao/la: a koliko si ti daleko od centra?  Erm...sa busom i tramvajem pola sata ček, i bus i tramvaj? khm, šta je isplatljivije...platiti karte pa do centra ili platiti parking za cijeli dan  Platiti karte of course
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 18 svi, 2010 11:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
erm... ovoga... bez uvrede, ali ne bih preporucio Sovov plan. pronalazenje alternative cu ipak prepustiti ovdasnjim vozacima, oni ce znati bolje smisliti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 18 svi, 2010 11:19 pm |
|
 |
|
Overlord
|
no da, ok ja sam malo pretjerao...
Što se tiče parkiranja mislim da bi ti tamo kod Dinamovog stadiona bilo ok, a ak hoćeš bliže centru onda možeš negdje oko HNK

|
| uto 18 svi, 2010 11:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Parkiraš bilo gdje u zoni tramvaja, i brzo si do Centra.
Gdje je najbolje parkirati ovisi u koji točno dio grada želiš ići i da li želiš da ti auto bude na sigurnijem ili manje sigurnom mjestu, kao i na to do kad ti voze noćne linije ako se vračaš kasno navečer.
I definitivno ti je jeftinije platiti tramvajsku kartu nego parking, jer za parking po satu plačaš skoro iisto toliko koliko vožnju tramvajem.
Parking je besplatan od 21h nadalje, subotom od 15h (al nisam ziher), i nedjeljom je cijeli dan besplatno, za slučaj da tada ideš.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 svi, 2010 12:09 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma došli bi u srijedu, išli bi do onog Muzeja ljudskog tijela  cula da se može besplatno parkirati kod sveučilišne knjižnice...to prepuštam wildchildu i oz-u na daljnje razmatranje 
| sri 19 svi, 2010 12:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kako će Oz razmatrati... pa on neće voziti... 
...da, tako i ja mislim kad ću dolaziti u grad autom... ...parkirati negdje... gjde je free... i u grad s tramvajem...
| sri 19 svi, 2010 2:20 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 19 svi, 2010 11:00 am |
|
 |
|
fluffy
|
ovaj, svi znamo kako je završilo sa Sferakonom...nemojmo se još veseliti 
| sri 19 svi, 2010 12:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Sovereign X je napisao/la: pahuljica je napisao/la: a koliko si ti daleko od centra?  Erm...sa busom i tramvajem pola sata Mislio si reć...DO busa ti treba pola sata? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 19 svi, 2010 1:37 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| sri 19 svi, 2010 1:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja sam na Trgu za pola sata, a duplo sam blize od tebe. 
|
| sri 19 svi, 2010 7:52 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| sri 19 svi, 2010 8:04 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
jedanaesticu ili dvanaesticu u prosjeku cekas pet minuta. racunaj si tri, cetiri minute po stanici, sedam stanica.
nije da se bavim prometom, ruku na srce nije ni da znam zbrajati, ali samo tramvajem ti izađe preko 20 minuta.
|
| sri 19 svi, 2010 8:09 pm |
|
 |
|