| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Nontopic pričaonica
Ja sam strgo rame u šestom osnovne kad sam preskakivao kozlić.  Zapeo sam nogama jer se nisam dobro zatrčo nit sam se dobro odrazio. Dandanas me zna rame bolit kad su promjene vremena ili kad nosim ruksak na kičmi neko duže vrijeme. 
|
| sri 14 tra, 2010 10:58 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: ja sam PROFESORICI, ne profesoru iz tjelesnog ratbio naočale medicinkom od 2 kg Faco! 
|
| sri 14 tra, 2010 11:18 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: ja sam PROFESORICI, ne profesoru iz tjelesnog ratbio naočale medicinkom od 2 kg uf, koliko smo mi puta ju pogodili u glavu sa odbojkaškom loptom  ili kada smo radili stijo na rukama pa nas je ona držala za noge a ja ju bila šutnula nogom u glavu 
| sri 14 tra, 2010 12:00 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: ja sam PROFESORICI, ne profesoru iz tjelesnog ratbio naočale medicinkom od 2 kg LOL  medicinke.  Hrčka, sjećaš se kad smo...ah, nevahmajnd. Puno toga se zbivalo na tjelesnom. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 14 tra, 2010 1:20 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
zašto mi nismo pogodili našu nečime? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 14 tra, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: zašto mi nismo pogodili našu nečime?   Mislim da to nije bilo nikome ni na kraj pameti. Bože dragi sačuvaj nas sve. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 14 tra, 2010 1:22 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ma niš zato smo joj napucavali lopte tam gore 
|
| sri 14 tra, 2010 1:23 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
|
| sri 14 tra, 2010 1:27 pm |
|
 |
|
|
 srami se, ali meni fali latinski 
|
| sri 14 tra, 2010 1:28 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
E to mi ne fali. On će meni reć da nisam visoka i mršava. 
|
| sri 14 tra, 2010 1:29 pm |
|
 |
|
|
|
| sri 14 tra, 2010 1:30 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
nas je profesor u osnovnoj iz tjelesnog znao gađati kljucevima, onako on na jednoj strani dvorane i frkne kljuceve prema nama koji smo na drugoj strani 
| sri 14 tra, 2010 11:18 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ajme kako bih ja nekog zatukla kada procitam nešto ovakvo MONSTRUOZNO! Psu odsečene sve četiri noge!
| sri 14 tra, 2010 11:55 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Uzas  ..jadan pas 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 15 tra, 2010 12:15 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Kakvih bolesnika ima, pa to nije za vjerovat. Ja bi čekićem zatukao takve debile! Također ne podnosim ljude koji kupuje životinje iz fore, a uopće nemaju nikakav osjećaj odgovornosti prema njima pa ih tretiraju kao beživotne predmete.
|
| čet 15 tra, 2010 12:44 am |
|
 |
|