|
Sada je: ned 11 lis, 2026 1:30 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nontopic pricaonica
Iskreno, trenutačno najradije ne bi htio saznati (ali naravno da sam maloprije pregledao listu usera da vidim da možda na popisu nema i Licka, Vicka ili Štrumpfete  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 22 pro, 2009 8:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 23 pro, 2009 3:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Intrepid VS Galaxy
O boga te spamovitog isusa. Evo u malo više riječi. Also, Odi guglaj Lakonske Izjave. Velikim Slovima.
Voyager nije preživio 7 godina zbog Đejnvejice. Preživio je usprkos Đejnvejice.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 27 pro, 2009 3:17 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: O boga te spamovitog isusa. Evo u malo više riječi. Also, Odi guglaj Lakonske Izjave. Velikim Slovima.
"lol" je lakonska izjava? 
|
| ned 27 pro, 2009 3:21 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Lakonske izjave su uvijek ovisne o kontekstu. Ili bi ti i spartanski citat "Ako." prebacio u neku verziju spema za to staro doba?
|
| ned 27 pro, 2009 3:28 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Lakonske izjave su uvijek ovisne o kontekstu. A u kojem kontekstu "lol" znači išta drugo osim "hahaha, valjaš gluposti, ali ja nemam pametnih kontra-argumenata pa ti samo dajem do znanja da se smijem na sav glas?" ergo SPAM.
|
| ned 27 pro, 2009 3:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
U kontekstu "Ovaj tvoj post je bio desant gluposti u moj mozak. Neznam uopće odakle bih počeo, nakon što smo o toj temi razglobili sedam tona prazne slame u zadnjih mjesec dana."
|
| ned 27 pro, 2009 3:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
The Boz je napisao/la: O boga te spamovitog isusa ...jel bi se ovo moglo svrstati u psovku...??
| ned 27 pro, 2009 3:36 am |
|
 |
|
bubica
|
The Boz je napisao/la: U kontekstu "Ovaj tvoj post je bio desant gluposti u moj mozak. Neznam uopće odakle bih počeo, nakon što smo o toj temi razglobili sedam tona prazne slame u zadnjih mjesec dana."  Ovako... Suzdržavanje od postanja je uvijek poželjnije od spamanja. Uvijek. A ti spamaš. Puno.
|
| ned 27 pro, 2009 3:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A šta da kažem? Ovo je kao veš mašina. Ona spomene A, mi opovrgnemo A, ona spomene B, mi opovrgnemo B, ona opet spomene A kao da se ništa nije dogodilo... I tako u nedogled... Evo, dođe mi da sastavim neki popis logičkih budalaština i oblikujem ih u nasumičnu bingo mrežu, pa da ljudi mogu fakat igrat :p
|
| ned 27 pro, 2009 3:46 am |
|
 |
|
bubica
|
The Boz je napisao/la: A šta da kažem? Ovo je kao veš mašina. Ona spomene A, mi opovrgnemo A, ona spomene B, mi opovrgnemo B, ona opet spomene A ... vi ignorirate A. I svi sretni. Osim nje koja u tom trenutku shvaća da ju se ignorira. Amen.
|
| ned 27 pro, 2009 3:49 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
The Boz je napisao/la: A šta da kažem? Ovo je kao veš mašina. Ona spomene A, mi opovrgnemo A, ona spomene B, mi opovrgnemo B, ona opet spomene A kao da se ništa nije dogodilo... I tako u nedogled... Evo, dođe mi da sastavim neki popis logičkih budalaština i oblikujem ih u nasumičnu bingo mrežu, pa da ljudi mogu fakat igrat :p Prije ti spomeneš, a ja opovrgnem, dajući dokaze vizualne. Pa onda kako ne možeš to opovrgnuti počinješ zamaskirano vrijeđati.
|
| ned 27 pro, 2009 3:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
I to kad baciš "vizualne" dokaze je zasebna budalaština sa zasebnim imenom. Pogotovo jer smo ti nekoliko puta CRTALI što je to za što ti "imaš dokaze". Ali ti to, vidim, ignoriraš. /ignore
|
| ned 27 pro, 2009 3:52 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
The Boz je napisao/la: I to kad baciš "vizualne" dokaze je zasebna budalaština sa zasebnim imenom. Pogotovo jer smo ti nekoliko puta CRTALI što je to za što ti "imaš dokaze". Ali ti to, vidim, ignoriraš. /ignore Dokazi su dokazi posebno ako su vizualni u obliku slike ili filmića. To se neda opovrgnuti. Stoga, kao uvijek počinješ spamati i zamaskirano vrijeđati ispuštanjem slova, mjenjajući njihov razmještaj u riječima, i još ih uz to napišeš na engleskom.
|
| ned 27 pro, 2009 3:55 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
khm... ajmo pokusati ove rasprave ograniciti na zato predviđeni topic... ili barem trek related podforume... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 pro, 2009 4:29 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|