|
Sada je: pon 31 kol, 2026 4:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Super!!!
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sub 14 lis, 2006 2:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Čestitam Capri!!!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 14 lis, 2006 3:07 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
you go girl!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 14 lis, 2006 5:48 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Well done!
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 14 lis, 2006 6:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Hvala ljudi!!!
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sub 14 lis, 2006 6:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja ti jos jednom cestitam, i bas mi je drago zbog tebe!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 14 lis, 2006 8:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Izlasci...
Lil'Mee je napisao/la: a šta se računa pod otić van? to je rastezljiv pojam  sad me zanima koji je moj osobni rekord...
(prebacih sa "sta se radi trenutacno")
Pod tim racunam manje vise svaki izlazak s drustvom van nakon 8 sati navecer.... na pice, biljar, kino, udrugu itd, naravno i klubovi i koncerti i se racunaju i da traje recimo bar 2 sata.
A sta se tice "pravih" izlazaka, rekord mi je bio negdje 2000. ili 2001. ... od utorka do nedjelje.
Uto - Saloon Ruby tuesday, Sri - Gjuro2, Cet - Lap, Petak - Koncert u Pauku, Subota - Jabuka i Nedjelja - Lap (za zadnja 2 nisam siguran, mozda je obrnuto.. davno je to bilo).
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 16 lis, 2006 2:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...rekao bi da nisi sasvim čist... ...mada ne zgledaš tako...
| pon 16 lis, 2006 9:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja rijetko izlazim van na taj način. Prvo, ne volim noćne izlaske. Takva su tlaka, sljedeći dan sam uvijek u zombi modu. Onda, radije idem u kino ili negdje gdje se može mirno i lijepo razgovarati nego u nalkakav klub - disko - što god. Na takvims e mjestima redovito ne može disati od cigareta niti razgovarati od buke. Dok mi je dečko svirao s jednim bendom znala sam otići u Sax da ih slušam. Sljedeći dan bih redovito bila zaglušenih ušiju a odjeću koju sam imala sam morala luftati ili operati zbog dima. No svirke su bile stvarno dobre.
Voljela bih ići na salsa/samba plesnjake, ja sam te plesove učila, no prvo dragog moram natjerati da se priuči, jer ne možeš plesati sam ipak
Osim toga, fali mi joga. Išla sam dvije godine i super mi je koristilo. Prestala sam ići kad je poskupilo, ako sad padne kakav novi psoao sa boljom plaćom možda se vratim vježbanju.
|
| pon 16 lis, 2006 10:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...joga mi je nekako prepasivno vježbanje, ali moislim da se dobro možeš rastegnuti, ili istegnuti...
| pon 16 lis, 2006 11:07 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ne bih se složio. Joga je sasvim dovoljno aktivna, samo što je tempo vježbanja usporen, ali sve ima svoje razloge.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 16 lis, 2006 11:59 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Baš tako - joga je sasvim dovoljno aktivna a polagani tempo ima svoju svrhu - da se usredotočiš, vratiš u ravnotežu, podigneš nivo energije... mislim da ću danas popodne odvježbati sama... još se vijek sjećam hrpe vježbi 
|
| pon 16 lis, 2006 12:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ne volim jogu
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 16 lis, 2006 1:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...nebi se štel mešati!!
| pon 16 lis, 2006 1:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...rekao bi da nisi sasvim čist... ...mada ne zgledaš tako...
Ne kuzim .. sta time hoces reci?!
A mozda jesam malo puko.. kajjaznam...
A sta se tice izlazaka u zadimljena mjesta koja je spominjala Capri, ima nesto u tome.
Prije mi to nije uopce smetalo jer sam i sam pusio, i usput si popio koju pivu koja te natjera da pusis jos vise (mislim da vecina pusaca puse puno vise kad popiju) .. tako da su me bez obzira na okolni dim bolila pluca iduci dan.
Sad kad vise ne pusim ipak to vise osjetim.. ali to me ne sprjecava da idem na takva mjesta.
I vise se ne zadrzavam toliko kod zvucnika ili sjedeci na zvucniku u Jabuci 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 16 lis, 2006 4:29 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|