| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: TBO iliti biseri
princ odusevljava svojim komplimentima: Spet je napisao/la: Kako znaš da nisam muško?  PrincMatias je napisao/la: Znam. Ti si prosječna cura. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 06 sij, 2011 3:48 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ant je napisao/la: princ odusevljava svojim komplimentima: Spet je napisao/la: Kako znaš da nisam muško?  PrincMatias je napisao/la: Znam. Ti si prosječna cura.  To je ulet, Sov ugledaj se na Princa Matiasa. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 06 sij, 2011 5:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Spet je napisao/la: pahuljica je napisao/la: kako mi je priča poznata nije baš bilo previše problema sa radnjom... Radnja se vrti na povjesnoj činjenici da ljudi lišeni odjeće bivaju potpuno nagi.  genijalno!
|
| ned 09 sij, 2011 4:02 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
I do try. Ant, upravo si mi uljepšao dan svojim komentarom. 
| ned 09 sij, 2011 8:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
*like*
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 09 sij, 2011 8:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: Nemaš ti šta meni pisat o tome jesam li ja dosljedan ili ne. Ja to najbolje znam, a da mi netko ide nešto citirat i upozoravat me na takve stvari - to ne toleriram. A već sam se pobojao da forum postaje dosadan... 
|
| ned 16 sij, 2011 3:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
OGamer donosi pogled iz nove perspektive: OGamer je napisao/la: insajder info: sov fura tange ali na njemu izgledaju kao boxerice  
|
| sub 22 sij, 2011 5:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
shirajzl je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Tko koristi anglizme je izdajnik hrvatskog naroda... I mućko đubre, povrh svega. 
|
| uto 25 sij, 2011 11:39 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Iz Prometheus VS SovereignPrimetheus X je napisao/la: Ja sam jači od Sovereigna X ijako imam grešku u nazivu. 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 28 sij, 2011 11:24 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 28 sij, 2011 5:04 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Pa Bobo je ipak najzaslužniji za stvaranje udruge ČINJENICA: Bobo je osnovao USS Kroejšu.
|
| ned 30 sij, 2011 12:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| ned 30 sij, 2011 2:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| ned 30 sij, 2011 2:40 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
_Oz je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Ja osobno nikad nisam živio bolje.
Ako ti je sad tako dobro, šta će tek bit kad počneš ševit... Oz has just pawned PrincMatias for an extra 150 gold! PrincMatias je napisao/la: _Oz je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Ja osobno nikad nisam živio bolje.
Ako ti je sad tako dobro, šta će tek bit kad počneš ševit... Klasična provokacija. Miješanje u unutarnje stvari pojednica i prikazivanje lažnih činjenica......Cvicek je napisao/la: Zašto... Oz je već dosta vremena u vezi, pa govori iz svog iskustva da mu je trenutačno bolje  A ti kad provjeriš činjenice, javi da li je Oz lagao ili ne  Cvicek has just pawned PrincMatias for an extra 170 gold! Wildchild je napisao/la: Miki je napisao/la: Dal ciljaš na titulu najvećeg forumskog yebacha kroz ovakve diskusije? Ne mogu ciljati na nikakvu titulu dokle god je Sov na forumu. Wildchild has just pawned SovereignX for an extra 190 gold! The Scourge are owning! PrincMatias je napisao/la: Uglavnom želio bih da se korisnici _Oz Miki i Shirajzl klone mene i ja njih ...
PrincMatias has just pawned himself! Želim i ja se klonit tebe, al ima nešto privlačno na tebi Prinče, da ti ne mogu odolit. 
|
| uto 01 vel, 2011 5:49 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miki je napisao/la: Idem malo mijenjati profil, kad ono kaže mi ' Polje “Da li si čovjek?” mora biti i(po)spunjeno.'.  Prvi put vidim to. Kak da odgovorim; ne daje mi nikakve opcije? Ajme, umrla sam od smijeha!
| uto 01 vel, 2011 10:09 pm |
|
 |
|