| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
 Re: Star Trek i homoseksualnost
Ti kazes: "... sve sta nije u skladu sa prirodom ja cu to tretitati kao poremecaj ili bolest" Ljudi nisu u skladu sa prirodom jer nase iskoristavanje resursa Zemlje vodi ka unistenju skoro svega  . Inace je prirodno da kad je ograniceno resursa (hrane npr.) da se smanji populacija, ali ne kod ljudi. Ali to ionako nije bitno jer ti je prepostavka kriva (ah, prepostavka je majka svih zajeba). nemozes sve sta nije u skladu sa prirodom smatrat poremecajem ili bolescu. Tako moze netko reci da sve sta nije normalno je bolesno ili da sve sta nije kao on poremeceno. Glupost -_- Homoseksualnost nije niti bolest niti poremecaj. To je ljubav. Zasto ljubav mora biti između musko i zensko? Ljubav je nesto predivno između osoba, bez obzira na spol.
| sri 18 tra, 2012 9:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
 Re: Star Trek i homoseksualnost
Točkica je napisao/la: Ali, poremećaji i bolesti također dolaze od prirode, osim onih koji su posljedica trovanja ili nečega sličnog. Pa naravno da dolaze ali mnoge od njih su patoloske po organizam Sorron je napisao/la: Ti kazes: "... sve sta nije u skladu sa prirodom ja cu to tretitati kao poremecaj ili bolest" Ljudi nisu u skladu sa prirodom jer nase iskoristavanje resursa Zemlje vodi ka unistenju skoro svega  . Inace je prirodno da kad je ograniceno resursa (hrane npr.) da se smanji populacija, ali ne kod ljudi. Ali to ionako nije bitno jer ti je prepostavka kriva (ah, prepostavka je majka svih zajeba). nemozes sve sta nije u skladu sa prirodom smatrat poremecajem ili bolescu. Tako moze netko reci da sve sta nije normalno je bolesno ili da sve sta nije kao on poremeceno. Glupost -_- Homoseksualnost nije niti bolest niti poremecaj. To je ljubav. Zasto ljubav mora biti između musko i zensko? Ljubav je nesto predivno između osoba, bez obzira na spol. Ovde ne govorimo o tehnologiji ali aj... Pa da..ljubav..ljubav ko ja sa mojim komjuterom moze...  Zato sto u biti ne postoji ljubav..postoji samo nagon za ocuvanje vrste! a ona postoji samo izmedju dva suprotna pola osim ako nismo svi bespolni ili ako bi imali oba... 
| sri 18 tra, 2012 9:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Parade i homoseksualna prava
El Zvonko je napisao/la: ja samo kažem da je to bolesno (homoseksualnost)  ...jezzzzzzz... takve izjave su zaista aprurdne i dolaze od ''ignorant people''...
...ako si išta trebao naučiti prilikom gledanje star treka... onda je to tolerantrnost prema svemu i svima... nevažno kako čudno bilo ili se ti slažeš s time... jesi li?
| čet 19 tra, 2012 12:19 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
http://www.index.hr/black/clanak/kontro ... 11115.aspxPogledajte ovu boleštinu. Homoseksualnost fuuuj fuuuj hrpa Azijatkinja. SOV NEMOJ GLEDAT JAPANKE SE DODIRUJU USNAMA FUUUJ
|
| sub 21 tra, 2012 8:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
E sad ću baš u inat kliknut. Zato što mogu, zato što me to napaljuje dok kad su u pitanju dva ili više muškarca u klinču, e od toga mi se rigoleto
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 21 tra, 2012 9:44 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: ja samo kažem da je to bolesno (homoseksualnost)  ...jezzzzzzz... takve izjave su zaista aprurdne i dolaze od ''ignorant people''...
...ako si išta trebao naučiti prilikom gledanje star treka... onda je to tolerantrnost prema svemu i svima... nevažno kako čudno bilo ili se ti slažeš s time... jesi li?Da, Zvonko. Trebao bi bit prema tome tolerantan. A samim time i tolerantan prema Boboslavu. Vidiš da je došao u obranu svojih boja na ovu temu. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 21 tra, 2012 11:56 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Šta se tice javnih skupova i parada osobno nemam ništa protiv toga samo bi to onda trebala bit bolja organizacija iskljucivo zbog izgreda i fizickih nasilja prilikom parada. Šta se tice njihovih prava mislim da kod nas imaju neka prava  neka osnuju udrugu i sl.. sve je to dobro dok nas Heteroseksualce ne pocmu gnjavit homoseksualci 
|
| ned 22 tra, 2012 12:38 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Primjetite kak je stavio veliko H i malo h. 
|
| ned 22 tra, 2012 12:48 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Miki je napisao/la: Primjetite kak je stavio veliko H i malo h.  Pravopisna greška ili time želiš nešto drugo reci?
|
| ned 22 tra, 2012 12:59 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Pravopisne greške se daju ispraviti. Ovako impliciraš da su heteroseksualci nacija. 
|
| ned 22 tra, 2012 1:06 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
vidim da se veseliš ajd samo se veseli bolje to nego da places
|
| ned 22 tra, 2012 1:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
"Puno je izravniji bio don Ante Mateljan. On se izravno odredio povodom nadolazeće gay parade. "Ta antiprocesija je vrijeđanje kršćanskih vrijednosti. Niti jedan vjernik ne mora podnositi takvo izrugivanje", kazao je don Mateljan." http://www.index.hr/vijesti/clanak/kler ... 13760.aspx 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 07 svi, 2012 8:59 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Hehe, ti katolici, kak odmah planu. 
|
| pon 07 svi, 2012 9:06 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: "Niti jedan vjernik ne mora podnositi takvo izrugivanje"
Yep, "ubij, zakolji, da peder ne postoji"... Al glavno da su ateisti krivi za sve ratove... 
|
| pon 07 svi, 2012 9:26 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Support ANTI ALL-RELIGION FRONT!!!
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 07 svi, 2012 10:47 pm |
|
 |
|