| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Nontopic pricaonica
danas sam jako umorna i nadrkana jer sam spavala samo 2 sata pa cu sad opet malo napast jadnog frenkya, valjda se nece jako naljutit: dakle, frenky, jel tebi mozda pare rastu na stablu u dvoristu?!? ovo ti je prvi komentar ove vrste. gle meni to je puno para. ja sam student, zivim odvojeno od staraca. oni mi placaju stan, rezije, hranu + sve ostalo. uza sve jebene troskove zivota koji su sve veci i veci ne treba mi jos zakurac davat 800kn! inace - dovrsila sam onaj seminar o kojem sam pilila zadnjih 10 dana i danas odlazim s neta, vracam prijateljici laptop. moj tko zna kad ce doc, pa se vidimo u udruzi, a tipkamo jednom... pa-pa 
| čet 31 sij, 2008 8:27 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
ajde, luce...polako...uplashit cesh jadnog mac usera...znash i sama da su oni u biti jako osjetljiva i emotivna bica, nesigurna u svoje programe i operativni sustav... evo da vas sve malo razveseli http://www.youtube.com/watch?v=MzOJyvBR9lYhttp://www.index.hr/xmag/clanak/video-v ... 72196.aspxcheerio! 
| pet 01 vel, 2008 11:01 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zakon filmici!  U prvom mi fakat nije jasno kak je zenska to izvela,osim ako nisu specijalni efekti ili tako nesto.... i cudno da tako nesto smije na youtube (golotinja i tak to) A i drugi je zakon na kraju kad lik pomogne odsvirati orkestru  To bi trebalo Simbi pokazati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 01 vel, 2008 11:29 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ajmo svi online, da probijemo broj 21 od 09 stu, 2007 10:09 pm.
| pet 01 vel, 2008 4:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a kak ćeš prenjeti poruku onima koji nisu online??
| pet 01 vel, 2008 4:23 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a kak ćeš prenjeti poruku onima koji nisu online?? Neka osjete poziv 
| pet 01 vel, 2008 4:24 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a kak ćeš prenjeti poruku onima koji nisu online?? Pa jednostavno se dogovoriti i staviti veliku obavijest na naslovnici foruma
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 01 vel, 2008 4:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 01 vel, 2008 4:25 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Ja sam još tu!
| pet 01 vel, 2008 4:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...jedva dišeš... ...i imaš posudu s ledom, da hladiš prste... između posta i posta... ...i tako sam vam drago društvo došao do kraja... ...već sam svima naporan... ...pa vam dajem malo vremena da se odhladite od mene... ...pozdrav... do idučeg javljanja... ...odoh ja uloviti koji bus, pa se bacim na fanzin... 
| pet 01 vel, 2008 5:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ajde pozdrav bobo, do iduceg tipkanja. a mi ovdje ajmo probat do bobinog ponovnog posjeta natipkat pola od broja postova koji je on ostvario u ovih par dana 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 01 vel, 2008 5:43 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: a mi ovdje ajmo probat do bobinog ponovnog posjeta natipkat pola od broja postova koji je on ostvario u ovih par dana  Možemo otvoriti temu "Odbrojavanje od 10 000 do 0"
|
| pet 01 vel, 2008 5:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ezri je napisao/la: Možemo otvoriti temu "Odbrojavanje od 10 000 do 0" njaaa... to bi bilo prejednostavno. al' mogli bi izlistavati proste brojeve recimo! 
|
| pet 01 vel, 2008 5:58 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
To sam vidjela na jednom forumu... Odgovorite na pitanje iznad i postavite pitanje
|
| pet 01 vel, 2008 6:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ma tak nesto vjerojatno i imamo... u nekakvom kutku! (jab' to sve bris'o! )
|
| pet 01 vel, 2008 6:06 pm |
|
 |
|