| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Nontopic pricaonica
ah hvala vam na lijepim zeljama  zapravo imam doma puno knjiga o bilju i prirodnom lijecenju (koje uglavnom nisu bas bile puno otvarane kao vecina knjiga koje mater kupi), ali ja najvise vjerujem farmaciji i tableticama (pijem uz to i caj od brusnice eto...)
| sub 22 pro, 2007 9:07 am |
|
 |
|
luda baba
|
mrzim sms-ove od banke!!! svaki dan mi dolaze!!! taman se ponadas da je netko, kad jebeni HPB ti javlja da ti je stanje racuna gore nego jucer!!! i kako cu materi objasnit da imam 600 kn minusa na racunu?
| sub 22 pro, 2007 12:43 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja sam 850kn u minusu i nikome ni riječi o tome 
| sub 22 pro, 2007 12:46 pm |
|
 |
|
luda baba
|
ma ti to rjesis sa jednim posjetom casinu 
| sub 22 pro, 2007 12:47 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Kaj se za darove trošilo  ?
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 22 pro, 2007 1:00 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ezri je napisao/la: Kaj se za darove trošilo  ? Moglo bi se tako reći.
| sub 22 pro, 2007 1:02 pm |
|
 |
|
luda baba
|
da da sebi sam darovala hranu, HEP-u i vodovodu sam poklonila donaciju, DM-u kao mom najboljem prijatelju sam ove godine poklonila vise tisuca kuna...
| sub 22 pro, 2007 1:04 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Sretan Božić i Godina Nova svim Forumašicama i Forumašima od Garaka iz Azila U Pakracu.
| sub 22 pro, 2007 3:23 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: mrzim sms-ove od banke!!! svaki dan mi dolaze!!! taman se ponadas da je netko, kad jebeni HPB ti javlja da ti je stanje racuna gore nego jucer!!! i kako cu materi objasnit da imam 600 kn minusa na racunu? I ti i Brick se možete žaliti da u banci rade neki neobrazovani kretenoidi koji pogrešno stavljaju predznake. Ti si zapravo 600 kn u plusu. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 22 pro, 2007 3:58 pm |
|
 |
|
luda baba
|
koji prekrasan pogled na zivot! onda moji ne trebaju otplacivat kredit banci nego ona njima?
| sub 22 pro, 2007 4:51 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
A ca je to "minus" na racunu..? ca su to "krediti"....!? .... Pozdrav Jonny Casha 99

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 22 pro, 2007 4:58 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Jučer zakasnim na vlak zbog prevelike gužve na Šalterima za kupit karte, kad sam već zakasnio ostanem da kupim kartu za danas. Danas krenem na vlak sa 3 torbe, čekam 6 i 2 kod Autobusnog kolodvora i nema ih, a pješke ne mogu zbog količine tereta. Naiđe prokleta 6 puna kao šibica, nekako se uguram i pokupimo svaki semafor što je bio ključni faktor da ne stignem na zadnji vlak. Upitam gospođu na informacijama jel mogu poništit kartu i ona me pošalje na šalter 9, ona od tamo me opet pošalje ovoj na informacije koja mi reće da se to radi na šalteru 9 i 10. Vidno iznerviran poderem kartu i bacim joj na tastaturu. Koji su to lopovi, i sad sam izgubio i vremena i truda i 40kn.
Nabijem HŽ i ZET na isti neomašten kolac.
| sub 22 pro, 2007 5:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ajme...3 torbe..!?!...pa ti si ko oni Pero iz PRGa..... jel si ponija i namjestaj doma.... Jos ti je nas HZ kriv.....hmmm....!. Pozdrav Adminisratorska 9

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 22 pro, 2007 5:43 pm |
|
 |
|
luda baba
|
@ BrickTop1984 - duboko suosjecam s tobom, znam kako ti je... 
| sub 22 pro, 2007 6:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: @ BrickTop1984 - duboko suosjecam s tobom, znam kako ti je...  Hvala na Razumijevanju:)
| sub 22 pro, 2007 6:40 pm |
|
 |
|