| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Nontopic pricaonica
Chaky je napisao/la: posalji sama sebi mail pa isprinataj sto trebas na faksu btw buco kako to da si ti poceo kineski koristit? buco je napisao/la: [ LIFE STORY part 8 ended ] A tooo ..paa.. znas onu " vidila zaba di se konji potkivaju pa i ona digla nogu"... jeli.... !..da buden "in" ...hmmmm.. valjda.. Pozdrav Imitatorska 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 04 pro, 2007 4:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: A tooo ..paa.. znas onu " vidila zaba di se konji potkivaju pa i ona digla nogu"... jeli.... !..da buden "in" ...hmmmm.. valjda.. pa buco...ali ... tvoji stavovi su nepromjenjivi i to do mitskih razmjera... pa nije valjda da si postao konformist? zadnja utvrda individualnosti je pala... may Q have mercy on us all 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 04 pro, 2007 9:44 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Položila sam i prvu pomoć. Danas sam 1. put bila na cesti
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 04 pro, 2007 10:35 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ezri je napisao/la: Položila sam i prvu pomoć. Danas sam 1. put bila na cesti Dobro da nisam puno šetao gradom. Šalim se, čestitam Ezri.
| uto 04 pro, 2007 10:49 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Hvala, baš mi je bilo genijalno!
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 04 pro, 2007 11:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Chaky je napisao/la: buco je napisao/la: A tooo ..paa.. znas onu " vidila zaba di se konji potkivaju pa i ona digla nogu"... jeli.... !..da buden "in" ...hmmmm.. valjda.. pa buco...ali ... tvoji stavovi su nepromjenjivi i to do mitskih razmjera... pa nije valjda da si postao konformist? zadnja utvrda individualnosti je pala... may Q have mercy on us all  Neeee..to je prolazna slabost.. neznan ca mi bi..  .. al lakse mi je C/P ono na "kineski" nego da to moran dat prevodit....jeli....!..znas ti koliko to kosata ...!?.. Pozdrav S.Hoshi 7

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 05 pro, 2007 12:56 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ezri je napisao/la: Hvala, baš mi je bilo genijalno! Mozda je tebi..al zagorci oprez....! @Ezri je pocelja peljat vituru..ejme..meni... ludnica... Pozdrav Cazmatransova 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 05 pro, 2007 12:58 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ima , ima... ...no ja ću kupovati printer za sebe, pa mi je fakat svejedno...
| sri 05 pro, 2007 10:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...odoh ja ljudi doma doma, čujemo se tek u utorak  ...pozdrav... 
| sri 05 pro, 2007 5:52 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Mr.bobo je napisao/la: ...odoh ja ljudi doma doma, čujemo se tek u utorak  ...pozdrav...  Bok !.. i nemoj brzo trcat ..po malo... Pozdrav Ferarijeva 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 05 pro, 2007 6:02 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: ...odoh ja ljudi doma doma, čujemo se tek u utorak  ...pozdrav...  Sretan put Bobo i vidimo se u Petak.
| sri 05 pro, 2007 7:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
| pet 07 pro, 2007 11:03 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Aha znaci za biljojede "zeljanica" za mesojede ...hehe burek.. a za one koji kombiniraju.... Znas onu kombinaciju krompir/meso npr.. kak se to zove ..po "vaski"...?.. "poluburek s krompiron" .... Pozdrav Nije vazno kak se zove vazno je da je dobro..!

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 08 pro, 2007 12:37 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
buco je napisao/la: Aha znaci za biljojede "zeljanica" za mesojede ...hehe burek.. a za one koji kombiniraju.... Znas onu kombinaciju krompir/meso npr.. kak se to zove ..po "vaski"...?.. "poluburek s krompiron" .... Pozdrav Nije vazno kak se zove vazno je da je dobro..! U narodu je popularan naziv shareni burek za kombinaciju mesa i krompira.
Pozdrav.
| sub 08 pro, 2007 12:40 am |
|
 |
|