|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 1:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nontopic pricaonica
Da, NEMA SPAVANJA NA KONVENCIJAMA! ( ono na slici iz proslotjednog Domikona2007 je samo odmaranje  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 18 lis, 2007 4:08 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo ljudi , ja vas pozdravljam... na 5 dana... ...odlazim danas doma doma, i vračam se tek u utorak navećer...
...moram neke stvarčice srediti u Varaždin...
| pet 19 lis, 2007 2:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mr.bobo je napisao/la: ...evo ljudi , ja vas pozdravljam... na 5 dana... ...odlazim danas doma doma, i vračam se tek u utorak navećer...
...moram neke stvarčice srediti u Varaždin... Ides sredit onega gradonacelnika !? Sretan put .... pozdrav Lokalpatriotska 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 19 lis, 2007 4:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...evo ljudi , ja vas pozdravljam... na 5 dana... ajde, zabavi se doma! i vidimo se onda za pet dana. (i mogao bi malo dulje ostajati u udruzi, vise te prakticki i neviđam)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 lis, 2007 7:56 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
sta je meni?
| sub 20 lis, 2007 12:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: sta je meni? pa... sta bi ti uopce trebalo biti?
|
| ned 21 lis, 2007 11:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...evo ljudi , ja vas pozdravljam... na 5 dana... ajde, zabavi se doma! i vidimo se onda za pet dana. (i mogao bi malo dulje ostajati u udruzi, vise te prakticki i neviđam) ...pa da, moram i onako s tobom prićati o misterijama svemira...
btw... i'm back 
| sri 24 lis, 2007 2:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Danas cu se s nekime (frend/frendica) ili skroz pomiriti ili skroz posvaditi... drzite fige da bude ono prvo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 24 lis, 2007 4:48 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
cvicek je napisao/la: Danas cu se s nekime (frend/frendica) ili skroz pomiriti ili skroz posvaditi... drzite fige da bude ono prvo  Držim fige za ono prvo
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 24 lis, 2007 5:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ezri je napisao/la: Držim fige za ono prvo Hvala!...ali (vrlo vjerojatno?)uzalud  Nije bad... imam ukupno 3 drustva ("Udruga", "Pankeri","Istomisljenici") tak da cu prezivit 
|
| čet 25 lis, 2007 6:28 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Kako je dosadno.... No svejedno mi se ovako više sviđa nego biti u školi ( inače bolesna sam)
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 25 lis, 2007 10:41 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Ezri je napisao/la: Kako je dosadno.... No svejedno mi se ovako više sviđa nego biti u školi ( inače bolesna sam) joj, i ja sam... nekakava zelucana viroza. temperatura, mucnina i slicno... fuj!
|
| čet 25 lis, 2007 12:23 pm |
|
 |
|
Admiral
|
vrati sam se, ako me se uopće netko i sijeća  Kaj ima novog? Ljubav se zove imenom njenim 
|
| sub 27 lis, 2007 2:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...jesam li vam falio , opet me nije bilo neko vrijeme... ...malo produženi blagdani i to... ...a možda ponovo kidnem... za dan, dva... pa me opet nema... ...svjet je okrutan, moram se snalaziti...
| uto 06 stu, 2007 4:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
jesi falio si  ti si katalizator, motor ovog foruma... kad se ti raspises raspisu se i drugi
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 06 stu, 2007 4:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|