|
Sada je: pet 11 ruj, 2026 1:54 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Nontopic pricaonica
Chaky je napisao/la: eh... sad si mene zainteresirao za te liste prijatelja/neprijatelja  ma super ti je to stvar. mogu ti reci da ozbiljno razmisljam o tome da se okanim moderiranja, napucim foes listu i uzivam na forumu po cijele dane! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 16 lis, 2007 11:58 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ant je napisao/la: ...ozbiljno razmisljam o tome da se okanim moderiranja... Zar i ti, sine Brute? Ajmo se svi odreći ovlasti i dati Buci apsolutnu admin/mod vlast. Kad nas toliko kritizira, forum bi uz njega doživio preporod. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 17 lis, 2007 12:24 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
TerNek je napisao/la: Ant je napisao/la: ...ozbiljno razmisljam o tome da se okanim moderiranja... Zar i ti, sine Brute? Ajmo se svi odreći ovlasti i dati Buci apsolutnu admin/mod vlast. Kad nas toliko kritizira, forum bi uz njega doživio preporod.  ja se slazem!  to je skroz dobra ideja!
| sri 17 lis, 2007 12:28 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hmm... bas sam se i ja ovih dana mislio odreci titule moderatora star trek podforuma i zadrzat samo zoff i mozda dodati konvencije i jos ponesto sto aktivno pratim (i volim tamo pisati)... al necu jos za sada nis forsat... ovak bar s vremena na vrijeme bacim oko na taj dio foruma 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 17 lis, 2007 12:36 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: mogu ti reci da ozbiljno razmisljam o tome da se okanim moderiranja s ti se ni salitit  i btw. nemoj mi krasti ideje 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 17 lis, 2007 2:36 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
TerNek je napisao/la: Ant je napisao/la: ...ozbiljno razmisljam o tome da se okanim moderiranja... Zar i ti, sine Brute? Ajmo se svi odreći ovlasti i dati Buci apsolutnu admin/mod vlast. Kad nas toliko kritizira, forum bi uz njega doživio preporod.  Hmmm.. zanimljivo....sto bi blo kad bi bilo..!? Forum bi uz mene prvo dozivija jedno veliko pospremanje ......clansto bi svea samo na ono sto je aktivno , ukinija neke subforume , nitko nebi bia eskapoliran od odgovornosti ..i nasa bi modove koji znaju posao ak ne tu onda bi ih potrazija na drugim boardima.....! A to bi mogli ucinit i neki ljudi iz udruge , i bez moje pomoci ,  samo ne kuzin cega se boje ..? Da neobicno je kad su se tog posla prihvatile moralno "dvojbene" osobe , da ne kazen sto drugo .....nebi bilo uredu ! @TerNek imas jos kakav zanimljiv prijedlog....? Ili je to dosta za ovu godinu...... Pozdrav Ulica Nocne more 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 17 lis, 2007 2:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
buco je napisao/la: Forum bi uz mene prvo dozivija jedno veliko pospremanje ......clansto bi svea samo na ono sto je aktivno , ukinija neke subforume , nitko nebi bia eskapoliran od odgovornosti .. Ehm... sad bar znam kako bi izgledao nas forum da smo u Mirror Universeu... Dobro da nismo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 17 lis, 2007 2:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Hmmm.. zanimljivo....sto bi blo kad bi bilo..!? Forum bi uz mene prvo dozivija jedno veliko pospremanje ......clansto bi svea samo na ono sto je aktivno , ukinija neke subforume , nitko nebi bia eskapoliran od odgovornosti ..i nasa bi modove koji znaju posao ak ne tu onda bi ih potrazija na drugim boardima.....! hehehe... ovo je zvucalo kao politicki govor na onim pozornicama tokom predizborne kampanje jos je samo falilo to da bi zaposlio 300 000 ljudi preko novog foruma 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 17 lis, 2007 3:29 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Chaky je napisao/la: [ hehehe... ovo je zvucalo kao politicki govor na onim pozornicama tokom predizborne kampanje jos je samo falilo to da bi zaposlio 300 000 ljudi preko novog foruma  hmm.. pa tesko da bi bija politicki govor ja san reka ovo : "...clansto bi svea samo na ono sto je aktivno.." A to bas ni 300 000 "novih radnih mjesta" vec "noga" vecini koji se nisu udostojili nis napisat ili im je to tak cesto ka dobitak na lotu ..naravno tu mislin i na VIP clanstvo ..."pravda za sve jednako".!.. cvicek je napisao/la: Ehm... sad bar znam kako bi izgledao nas forum da smo u Mirror Universeu... Dobro da nismo Potpuno razumljivo iz tvog kuta gledanja na stvari i "moral"...! Pozdrav Klingonskog morala 13

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 17 lis, 2007 4:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Totalno bez ikakve veze sa prijašnjim postovima: svečano izjavljujem da mi je super dolaziti na vaš forum u gluho doba noći i vidjeti da nisam sama gore. Ja sretna. 
| čet 18 lis, 2007 2:06 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ak je bar jedana osoba sretna ispunili smo svoju zadacu ka board ! Pozdrav Happy nights

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 18 lis, 2007 2:12 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Borg.Queen je napisao/la: Totalno bez ikakve veze sa prijašnjim postovima: svečano izjavljujem da mi je super dolaziti na vaš forum u gluho doba noći i vidjeti da nisam sama gore. Ja sretna.  o da, tu nikad nisi sama...ako ništa drugo, imaš botove za društvo 
_________________ njanjanja
|
| čet 18 lis, 2007 2:15 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
kad ode kasnonocna smjena ... onda na scenu dolazi homo cyberneticus... taj covjek kao da se budi tek oko 2-3  ja nekad zabrazdim na forumu do 5-6... ali nije to cesto 

|
| čet 18 lis, 2007 2:17 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
neeeeee uopće 
_________________ njanjanja
|
| čet 18 lis, 2007 2:29 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Bome bi i ja zabrazdila ovdje svaku noć da ne pratim još 5-6 foruma + gledam serije ponoći. Da mi je barem dosta 4 sata spavanja na dan, mogla bi visit na netu još duže. Ali nemoguće, meni treba 8-10 sati spavanca (osim na konvencijama, jer NEEEEEMA ...  ).
| čet 18 lis, 2007 3:04 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|