koji je ovaj svijet lolcina!!!
poslusajte moju pricu...
bilo je to jedne mracne i hladne noci (mracna jer je noc, to se samo po sebi razumije, a hladna zato sto je zahladilo)
meni bilo dosadno, na forumu nikog, a google boot nije htio razgovarati nakon sto je saznao da koristim yahoo mail.
i tako, sam sa forumom, odlucio sam malo prckati po opcijama svog accounta (kad vec nisam admin pa nemogu po opcijama cijelog foruma

)
i tako sam tamo desno pri dnu primjetio frends and foes opciju.
pa pomislih ja sam sebi "moglo bi to biti zanimljivo, hajde da pogledam sto to zapravo je"
i tako ja dođem, otvorim foes listu, a ona, prirodno, prazna (dobar je to forum, predpostavlja da po defoltu nemas neprijatelja.
sad si ja dalje mislim "hm... bas bih mogao nekoga dodati na ovu listu pa da vidimo sto ce se dogoditi"
tako sam i ucinio (necu sad ulaziti u imena, recimo da se radi o osobi XYZ)
i nista, prckao ja dalje po jos nekim opcijama, pa mi to dosadilo, pa sam pobrisao jos par postova i otisao na spavanje.
i prolazili nakon toga dani (i onda kako mi kamera gleda preko leđa kroz prozor se vidi snjeg, pa kisa u proljece, pa ljeto, pa pada lisce i sve tako krasno prolazi vrijeme)
i ja sam vec zaboravio na tu mracnu i hladnu noc, ali da sam je se slucajno sjetio, mogao bih primjetiti da mi je forum od tada postajao s vremenom sve ugodniji, ljepsi, prijatniji.
sve sam vise i vise postao, forumario, za brige nisam mario, a kao da je i njih bilo sve manje.
TerNek me odavno vec pretekao u broju izvjestaja o moderiranju, a ja bih tek tu i tamo spoijo dva posta od istok usera, ili zbrisao povremeno koji dupli post.
i vec sam si poceo zamjerati da sam se uljenio, tako mi je dobro bilo na forumu i tako sam rijetko posezao za onim malim Xicem na dnu posta koji znaci brisanje.
no, kako je vrijeme prolazilo, poceo sam zamjecivati i neke pomalo neobicne događaje.
netko bi odgovarao na neko pitanje koje ja prije toga nisam vidio, netko bi raspravljao o nekoj temi za koju nisam vidio odkud dolazi, poceli su se pojavljivati quoteovi postova koje nikako nisam uspjevao promaci.
isprva nisam tome pridavao veci znacaj, cesto ja nesto previdim, a ponekad ni drugi nepisu bas najsmislenije stvari.
pa ipak, nelogicnosti su se nastavljale nakupljati.
i tako sam ja polako postajao sumljicav, ali ona mracna i hladna noc mi jos uvijek nije padala na pamet.
i tek danas, nakon jos jednog niza nelogicnih postova u kojima sam ja, ili mi se barem cinilo da se radi o meni, ostao optuzen za pljuvanje po TNGu nesto mi je postalo jasno.
svi oni quoteovi za koje nisam uspjevao pronaci izvor pripadali su istoj osobi, a istodobno se na forumu drasticno smanjio broj postova te iste osobe.
stovise, cak i kad sam pokusao nisam mogao pronaci novije postove te osobe.
i tada mi je sinulo!
ta osoba bila je upravo XYZ!
user kojega sam, one davne mracne i hladne noci, cisto onako iz dosade, stavio pod svoju foe listi!
i sad je sve postalo jasno: i nelogicnosti u raspravama koje su se pojavljivale, i opustena atmosfera na forumu, i pomanjkanje u materijalu za moderiranje.
i sve to radi jedne dosadne, mracne, hladne noci.
tek toliko da se zna, sada sam ponovno ispraznio svoju foe listu