|
Sada je: čet 10 ruj, 2026 12:35 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nontopic pricaonica
Da, cuo sam nesto o tome, ali dok ti nazoves policiju, pa dok policija dodje (ako uopce dodje) baba je vec daleko.... Ma ova je jos relativno ok naprema nekim drugim... Jednom sam se probudio, probudilo me suskanje,.... otvorim oci i vidim necije ruke kako idu po stolu gdje mi je komp (i hrpa drugih stvari koje nikako da pospremim) ..... u mojoj SOBI neka stara cig*nka! Odmah sam je stjerao van... i onak pospan zaboravio provjeriti je li nesto ukrala, mislim da nije stigla... ali mislim da kad bi tako drugi puta dosla da bi se potrudio da ne pobjegne.
Ponekad mi zao sto ne volim pse pa nemam jednog u dvoristu.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 30 srp, 2007 6:06 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pa zar spavas na otvorenom, kako ti je usla u sobu, to je prosto nevjerovatno. mislim da se tako ude. no ako si ostavio otvorena vrata... moze se na razne nacine braniti da si zvao da je uhite.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 30 srp, 2007 6:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Majka ili sestra su bile doma ili tako nesto, pa su otisla nekuda,... valjda... ne znam jer sam spavao. Nije bilo zakljucano. Je*iga.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 30 srp, 2007 7:17 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
evo danas sam bas uzeo flet,sad mogu skidat stvari sa neta do mile volje,konacno,konacno,placam 140 mjesecno,samo
| uto 31 srp, 2007 11:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
uzivaj  41001. post foruma 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 01 kol, 2007 2:16 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
jao ljudi, vidim niste gubili vrijeme ovih desetak dana sto me nije bilo na forumu..1000 postova ste nabili...
| čet 02 kol, 2007 1:01 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
je  ali svejedno si dosao sad kad je zatisje...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 02 kol, 2007 1:14 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
nažalost sutra opet idem...
moram danas nadknaditi dio
| čet 02 kol, 2007 2:14 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Kako na vas utichu ove vremenske promjene i velike temperaturne razlike u samo nekoliko dana? Ovo je ludnica. Danas pravi jesenji dan. Uzhas!
| ned 05 kol, 2007 10:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Pa ne znam za ostale, no meni je super nakon onih vručina što su bile prošli tjedan. Napokon se u gradu moglo disati za vikend, a ne sklanjati u klimatizirane prostore 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 05 kol, 2007 11:37 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
eee, pozdrav svima! vas omiljeni (al' je meni dobro u tom mom fiktivnom svijetu!  ) globalni mod is back!!! vratih se sa mora prije kojih dva sata, malo pocrnio, sol upravo isprao iz kose, nesto je valjda ostalo u glavi. sad sam odmoran i spreman za nove radne pobjede  (al' mi je to budalast izraz!) dakle, vidim da ste bili aktivni mali forumasi. hi, hi, odo ja sad citati sto ste vi to sve natipkali, pa kad zavrsim za par sati dođem ovdje napisat laku noć. (sad se ja nadam da ce ovaj topic do tada biti prepun postova dobrodoslice koji ce mi suze radosnice u ocima probuditi  ) edit: sta je ovo? prosla dva sata, a nema jos ni jednog posta dobrodoslice. pa ja cu se rasplakati. i jos ste mi buceka mog dragog banali, sram vas bilo! znam da bi on bio prvi koji bi me ovdje pohrlio pozdraviti! a vi ga banali. ma bas ste zli i pokvareni! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 06 kol, 2007 10:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Evo ako nema nikog da ti ja poželim dobrodošlicu Napokon dočekah još jednog moderatora Btw jesi dobio moj PM?
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 06 kol, 2007 11:48 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
evo ti jedna dobrodošlica iz samilosti i kao ulizivanje u iscekivanju čina na čiju si se izradu, vjerujem, bacio čim si došao doma
| uto 07 kol, 2007 2:06 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
je li nam se vratio shadowmaster... dobro doso ant a ova dobrodoslica je iz srca
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 07 kol, 2007 10:33 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nightshoot je napisao/la: evo ti jedna dobrodošlica iz samilosti i kao ulizivanje u iscekivanju čina na čiju si se izradu, vjerujem, bacio čim si došao doma samo ti ustraj i mozda dobis taj cin do nove godine 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 07 kol, 2007 1:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|