| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Nontopic pricaonica
i kak vam se cini novi forum.... imate li koji prijedlog za skin pogledajte ovdje http://www.phpbb3styles.com/viewforum.php?f=13pa recite sto vam se svidja moj osobni favorit je aqua glass http://www.phpbb3styles.com/viewtopic.p ... aa7580654c
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 02 srp, 2007 10:03 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
uf, previše izbora  al sviđa mi se definitivno taj koji si izdvojio...zapravo, većina tamnih mi se sviđa. novi forum je fora al mislim da bi dobro došla promjena skina... ovaj mi nekak ne paše nama  čudno je vidjet avatare s desne strane, moram se naviknut na to 
_________________ njanjanja
|
| pon 02 srp, 2007 10:10 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja bi neki hrapavi skin, po ovim ispoliranim mi se sklize cursor.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 02 srp, 2007 11:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dobio sam prijavni centar na Hanžeku... !! ...tj. prijavio se za njega i dobio ga... ...he , he, svi atletičari koji će izači na teren će prvo doći kod mene se prijaviti...
...tak da me nećete vidjeti na Tv-u baš... ...smješten sam u prolazu ispod onih staklenmih prostorija na kraju zapadne tribine...
...svi smo dobili i crvene majice (suci) i akreditacije.
...ulaz na istočnu tribinu je besplatan, pa ako netko hoće izbliza to pogledati... neka slobodno dođe...
...na zapadu je 40 kn...
...uzet ću fotić, pa snimim možda nešto...
| sri 04 srp, 2007 12:02 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
dobro je da si u prolazu... da se ne prehladis na ovoj kisi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 04 srp, 2007 3:21 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
kak su mi super boje na novom forumu...ova plava kojom su označeni moderatori, i ova narančasta za ostale korisnike...ma sve, baš su super 
|
| sri 04 srp, 2007 3:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Lil'Mee je napisao/la: kak su mi super boje na novom forumu...ova plava kojom su označeni moderatori, i ova narančasta za ostale korisnike...ma sve, baš su super  Fakat il to ti mene  Inace za boju se zahvali Bobi on je sugerirao malo svjetliju plavu za moderatore... 
| sri 04 srp, 2007 5:09 pm |
|
 |
|
Counselor
|
ma ne zezam te, fakat mi se sviđa, šta da radim 
|
| sri 04 srp, 2007 5:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da, ova svjetlija plava je puuuno bolja! i bas su super bojice (i love my green! makes me look so mean!  )
|
| sri 04 srp, 2007 5:49 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Neznam ja to , nove boje za ove pa za one pa "skinovi" [ zar nema prijevod ] na opcenarodni..!? ..pa ovo pa ono.. Hmm.... sve u svemu fino ste to napravili zasad [ nekako radi ] Al to sta su admini i modovi dobili novu pituru to ti ga dodje ka ono "vuk dlaku mijenja ali cud nikako"..tako da se moran pazit ka dosad ...... Ipak iskrene cestitke svima koji su radili na novom dizajnu boarda ...!! Pozdrav "Odijelo ne cini covijeka"

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 04 srp, 2007 6:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
buco je napisao/la: "Odijelo ne cini covijeka" istina, ali moram ti reci, u ovom odjelu je opaku ugodno postati! 
|
| sri 04 srp, 2007 7:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: da, ova svjetlija plava je puuuno bolja! i bas su super bojice (i love my green! makes me look so mean!  ) ...ja sam se dvoumio između zelene i plave, no kako pišem plavom, pa neka takav i nick bude...
...drago mi je da vam se svjtlija plava sviđa... ...super je...
| čet 05 srp, 2007 2:34 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@ant ..pa ima tu i istine .... @bobo crnu boju su trebali stavit ,,,da se pita puk..al nepita ... Pozdrav Akvamarinovska 12

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 06 srp, 2007 1:47 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
buco je napisao/la: @ant ..pa ima tu i istine .... @bobo crnu boju su trebali stavit ,,,da se pita puk..al nepita ... Pozdrav Akvamarinovska 12 ...baviš se sarkazmom u posljednje vrijeme??
| pet 06 srp, 2007 12:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...Krešo ima neobičan našina kako privući ljude na svoj forum... ... LOL ...
| pet 06 srp, 2007 7:22 pm |
|
 |
|