|
Sada je: pon 07 ruj, 2026 6:06 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nisam niš primjetio... 
| sri 23 svi, 2007 4:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
shvatit cu to kao kompliment 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 23 svi, 2007 5:20 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
gledam, gledam i čini se drugačije.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 23 svi, 2007 5:51 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nema drugh prijedloga za naziv nove grupe podforuma? Nemate ideja, volje ili je naslov bas pogodjen?
btw. ja se budala opet idem kacit sa bucom 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 24 svi, 2007 2:00 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
et, otvorila sam jedan. 
|
| čet 24 svi, 2007 2:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo, primječene su promjene... ...samo da znate... 
| čet 24 svi, 2007 10:39 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..btw. ja se budala opet idem kacit sa bucom.."
Pa ti si moj naomiljeniji sugovornik....iskreno !
To sto se neki put vatrenije boze mili , kakav bi to forum bio , pa ljudi bi zaspali od dosade ..covijece !! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 24 svi, 2007 1:11 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
buco je napisao/la: Pa ti si moj naomiljeniji sugovornik....iskreno !
hehehehe... zar ti cesto nisam i jedini?
eh da...i tko se sad uvlaci "sefu"?
no da se vratimo na temu... mislili smo, tokom prvog buma postova, da povecamo (za duplo) granice za dobivanje cinova na forumu... no od toga se odustalo kada su neki otisli sa foruma, a neki tek dosli i krenuli od nule.

|
| čet 24 svi, 2007 1:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
znaci ostat cu bez cina "hapstumfurera " , vesi se necu uvlacit , odustajem.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 26 svi, 2007 12:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Gotov je LOST šmrc, šmrc sljedeca sezona tek za godinu dana. Naravno ekipa se osigurala sa nastavkom ali naravno ljudi moji to je lost prica bez ikakvog smisla i zavrsetka. Danas sam propustio koncert HP-a iz meni jos nepoznatih razloga... sutra je novi dan i nove radne pobjede, nadam se da ce ih biti vise nego danas jer nakon Losta sve se jos moze desiti... cak i zelja za ponovnim gledanjem zadnje epizode, kad znam da ni Atlantisa nema, ni Herosa nema, nicega ovaj puta stvarno nema nis novih serija na netu. Osim mozda neke nove serije po imenu "LARVA" no mislim da toga jos nema a bas mi ne izgleda zanimljuvo, mozda GHOST HUNTERSi ili onaj BBCjev dokumentarac o spvanju... hmmm sad bi mi dobro dosao... jedan spavanac ajde zdravo ekipa...
"NIJE SVE NIJE SVE TAKO SIVO, KAD NEMAS KARTU ZA HLADNO PIVO...
.... -II- , KAD NEMAS ZA OTIC S EKIPOM NA PIVO..."
"DOK JACK NABIJA BUBREG JEDNOM GLAVNOM LIKU...
TI OD KRAJA JEDVA I DA VIDIS CRNU SLIKU..."
"PISE LOST STO TO ZNACI, DA ZA DVIJE EPIZODE JOS SI JACI...
VIDIO SI NESTO PRIJE DRUGIH, KOJI TO LIČAJU JOŠ OD DANA PRVIH..."
| sub 26 svi, 2007 1:03 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Laku noc !? i nemoj vise pisat stihove ... ne lezi ti !!
Jel to iz natjecaja za mlade pjesnike to 10godina !?
Ma zezam se shefe ..taku poetiku , takav sklad rijeci ..milinu nevidjeh odavno .. morate to ponovit ..
kad izdajete knjigu pjesama ..?
Vas obozavatelj i vjerni sluga [ jedan .mod s boarda] .
Good Night !

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 26 svi, 2007 7:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ehm... tko nije shvatio, to je bila obrada pjesme Hladnog Piva "Nije sve tako sivo" ... brijem 99% da je tako 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 27 svi, 2007 3:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Bravo Cvicek!!! 
| ned 27 svi, 2007 1:54 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
hehe, buco...najkritičkiji ostvrt na opus hladnog piva, ever.
|
| ned 27 svi, 2007 2:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Shadowmaster je napisao/la: Gotov je LOST šmrc, šmrc sljedeca sezona tek za godinu dana. Naravno ekipa se osigurala sa nastavkom ali naravno ljudi moji to je lost prica bez ikakvog smisla i zavrsetka. Danas sam propustio koncert HP-a iz meni jos nepoznatih razloga... sutra je novi dan i nove radne pobjede, nadam se da ce ih biti vise nego danas jer nakon Losta sve se jos moze desiti... cak i zelja za ponovnim gledanjem zadnje epizode, kad znam da ni Atlantisa nema, ni Herosa nema, nicega ovaj puta stvarno nema nis novih serija na netu. ..."
...previše si naprijed otišao u gledanju tih serijala... ...ja još imam podosta toga za vidit 
...jel si gledao Eureku?
...a savijet dana: pa uvijek možeš ponovo ići gledati trek od početka do kraja... 
| pon 28 svi, 2007 9:35 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|