| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Rebel vs.Imperija
Gdje ste vi...? Ja sam Rebel,and Im proud 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 22 tra, 2009 5:04 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Rebel vs.Imperija
Ja sam Imperija
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 22 tra, 2009 5:05 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Rebel 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 22 tra, 2009 6:05 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Rebel...i živim prema tim načelima. Revolucija još traje na faksu. Treba nam sam neki X Wing da prošišamo pokraj dekana na Copacabani. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 22 tra, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne volim imperiju... dakle Rabel...
| sri 22 tra, 2009 10:26 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ali narode, Imperija je tu da vas zaštiti, da očuva mir u galaksiji Zato smo mi tu...sithovi! Imate problema sa pobunjenicima? Zar opet oni napasni đedaji prodaju maglu? Nazovite 92 i u ekspresnom roku vam dolazi imperijalni ghostbuster...Lord Miki, sa svojim duplim crvenim lajtsejberom, zakon kapuljačom i mrkim pogledom. Garantirano tjera sve pobunjenike na Naboo. Ali to nije sve! Ako nazovete odmah, kao gratis ćete dobiti lutku cara Palpatinea. Posve besplatno. Stoga, što čekate? Nazovite odmah i dobit ćete miran imperij, te lutku cara da vas podsjeti gdje živite. 
|
| sri 22 tra, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Ali narode, Imperija je tu da vas zaštiti, da očuva mir u galaksiji Zato smo mi tu...sithovi! Imate problema sa pobunjenicima? Zar opet oni napasni đedaji prodaju maglu? Nazovite 92 i u ekspresnom roku vam dolazi imperijalni ghostbuster...Lord Miki, sa svojim duplim crvenim lajtsejberom, zakon kapuljačom i mrkim pogledom. Garantirano tjera sve pobunjenike na Naboo. Ali to nije sve! Ako nazovete odmah, kao gratis ćete dobiti lutku cara Palpatinea. Posve besplatno. Stoga, što čekate? Nazovite odmah i dobit ćete miran imperij, te lutku cara da vas podsjeti gdje živite.  E može, odsad surađujemo Lord Miki i Lord Sovereign će ići u pohod na rebele sounds good to me
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 22 tra, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ponositi Rebel. Naposljetku nisam ja bezvete Maquis! 
| sri 22 tra, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Suikotreki je napisao/la: Ponositi Rebel. Naposljetku nisam ja bezvete Maquis!  Cardassians and Sith Lords rules

|
| sri 22 tra, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Demokracija i rebeli, new Republic! A osim toga ja volim borbe gdje se onako hrabro i neustrašivo boriš protiv mnogo jačeg protivnika i svejedno pobjeđuješ... baš kao Rebeli i Maquisi! 
| sri 22 tra, 2009 11:52 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Pa da Imperij je slabiji jer im tamna strana zamagljuje um. Uostalom pobunjenici ih lagano sj.. jer se vise trude a ovi ne ocekuju da su oni tako mocni...ahhhh... Imperij sucks 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 24 tra, 2009 10:22 am |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Ted;DeA je napisao/la: Pa da Imperij je slabiji jer im tamna strana zamagljuje um. Uostalom pobunjenici ih lagano sj.. jer se vise trude a ovi ne ocekuju da su oni tako mocni...ahhhh... Imperij sucks  Kako je Luc rekao... najveća slabost Empire-a je bila ta što su bili previše samouvjereni i previše arogantni u svoju moć... i to je bio razlog pada Imperija i Palpatinea... 
| pet 24 tra, 2009 3:45 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Imperial zato sto su mi rebel kao stakori, a stakore mrzim 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 19 svi, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Imperija, jer volim red (koji oni žele napraviti u galaksiji) i jer mi je Executor (Vederov Super Star destroyer) stvarno zakon brod 
| uto 21 srp, 2009 9:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Imperija, ali ne po viđenju Palpatinea nego Thrawna.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 21 srp, 2009 11:33 am |
|
 |
|