| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Anakin VS Luke
koji vam je od njih dvojice bolji i zašto?  
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 18 svi, 2009 3:51 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Anakin VS Luke
Luke bez ikakve sumnje... Anakin mi je previše bahat i previše arogantan...
| pon 18 svi, 2009 4:03 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Anakin. Luke je precmizdrav. Na mamu je.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 18 svi, 2009 4:05 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ma Luke mi je bolji, jer nije tolko arogantan i bahat 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 18 svi, 2009 5:06 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Zašto nema opcija "obojica"? Kako bih se ja trebala odlučiti, ajde mi to recite. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 18 svi, 2009 5:58 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Luke jer ima karakter... Anakin ga, koliko god ga tražili, nema...
(ali tko je zgodniji... Anakin)
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 18 svi, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Luke ...puno pozitivniji i zanimljiviji lik... ...te onaj koji je vratio priču na pozitivnu stranu...
| uto 19 svi, 2009 5:11 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
U jbt so se postarao Luke Morao bi izabrati Anakina iako se cinio u vecinu scena kao razmazeno deriste, ali to je Vader ljudi moji morao je biti takav Luke mi je bio nekako plahi i naivan, malo me i zivcirao. Jbg ja sam sith nemojte to shvatiti ozboljno 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 19 svi, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
LUKE LUKE LUKE LUKE LUKE!!! Pardon, zanijela sam se... definitivno ima razrađeniji karakter, i nije precmizdrav! Ako je netko cmizdrav onda je to Anakin. Tom liku nikad ništa ne valja! Uvijek bi on nešto drugo... A ruku na srce, personifikacija lika prikazana u epizodi 1, 2 i 3, daleko je od lika Dartha Vadera... (A tko je zgodniji... Han Solo) 
| čet 11 lip, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Luke nije precmizdrav?  Jesmo mi gledale iste filmove?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 11 stu, 2009 12:11 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
"But I was going to Toshy station to pick up some power converters!" Da me netko pita za primjer cmizdrenja u nekom filmu, ovo bi mi prvo palo na pamet. 
|
| sri 11 stu, 2009 12:15 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Anakin zato jer je zgodniji. Luke izgleda donekle pristojno u prvom filmu, u ostala dva se jako poružnio.
|
| pet 27 stu, 2009 5:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Ja san nekako neodlucan kome dati glas. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pet 27 stu, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Bila sam i ja, pa sam zato presudila na račun izgleda. 
|
| pet 27 stu, 2009 5:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Anakin je bolji. Luke mi je nekako bezveze uvijek bio i ostao. cool je u zadnjem filmu, ajde, to ću mu priznati. kad se na početku filma pojavi onako zbigecan. ali inače... meh... Han je zakon. Luke je... tu. a Anakin, pa ne znam. on mi se barem više istaknuo. i postao je najcool sith svih vremena, to je plus. (i... ovoga... da... Luke nikada nije... ubio... yunglingse. )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 27 stu, 2009 5:54 pm |
|
 |
|