|
Sada je: sri 30 ruj, 2026 9:08 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Stargate SG1
BrickTop je napisao/la: Znači, SG-1 ipak ima dosadnih epizoda!!! nah, to možeš pitati samo ove sa iskustvom koji to ipak gledaju duže vrijeme  meni 9ta sezona onako ... meh (večina starijih se slaže sa ovim). u osmoj barem ima o'neilla. deseta se opet popravi. vala popravlja situaciju. i ima odličnih epki. dok deveta je pomalo ... meh. osma je odlična, osobito pri kraju.  threads  moebius.  ... reckoning! mislim, what's not to love??? još kad dođeš do PROMETHEUS UNBOUND ... vala  dečki, slažete se, jel?
| pet 22 svi, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Eeeee danas pogledala Prometheus Unbound Vala je genijalna  Obozavam ju I Olo, Hans Olo 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 23 svi, 2009 12:15 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
there, sad si na pravom putu. 
| sub 23 svi, 2009 12:26 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: I Olo, Hans Olo  Meni je taj quote ostao dugo u sječanju 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 23 svi, 2009 12:27 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira je napisao/la: Eeeee danas pogledala Prometheus Unbound Vala je genijalna  Obozavam ju I Olo, Hans Olo  Genijalna epizoda, genijalna Vala...  Genijalni quote! Kako ga je samo prebila ženska... 

|
| sub 23 svi, 2009 12:41 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
hahaha ubila boga u njemu E da, opet mi SG1 super Ova epizoda, i ona prije, sa replikatoricom Sam... A jadan Peti opet ispusio 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 23 svi, 2009 12:44 am |
|
 |
|
Admiral
|
khm, a ja pročitala jadan "Pete" ... uf.  bilo je blizu... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| sub 23 svi, 2009 10:52 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
-fallen-one- je napisao/la: khm, a ja pročitala jadan "Pete" ... uf.  bilo je blizu... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Ajme, Pete, ne spominji ga... 

|
| sub 23 svi, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Pete Samin zarucnik ili neki drugi Pete? Zast ga ne spominjat? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 23 svi, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Zato jer je... hmm... ne znam kako bi se izrazio... recimo... preiritantan... i... ma joj, zašto uopće raspravljamo o Peteu? 

|
| sub 23 svi, 2009 6:42 pm |
|
 |
|
Admiral
|
ne znam, njega treba izbrisati iz memorije ... pete-the-stalker ... pete-the-idiot ... mislim, tko bi njega volio, on ide provjeravat svoju ... curu nakon što mu ona kaže da radi na top secret stuff. što je, idiot?! well, do'oh! uf... kako bi ga tukla. da ga je barem jack tukao.
| sub 23 svi, 2009 6:56 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Hahahaha pete-the-stalker ... pete-the-idiot Joj, evo jos jedan kojeg svi mrze  Osim mene Pa meni on simpatican... Mislim, nije mi sad nesto wow, ali onak, moze proc... I ok, malo je pretjerao s pracenjem Sam, ali budimo realni, da ja upoznam genijalnog tipa koji mi kaze da ne smijem znat sta radi, ko da ja njega ne bi isla spijunirat Ali daleko od toga da smatram da on i Sam trebaju ostat zajedno, pa mislim, vidi se iz aviona da su Carterica i McKay savrsen par 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 24 svi, 2009 12:46 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira je napisao/la: Ali daleko od toga da smatram da on i Sam trebaju ostat zajedno, pa mislim, vidi se iz aviona da su Carterica i McKay savrsen par  Možda u nekom alternativnom svemiru... 

|
| ned 24 svi, 2009 1:23 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
trap, majko, totalno ste losi. McCarter ship ftw! vi Jackoljubci nemate poima.  @ dejanira: avich za tebe: 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 24 svi, 2009 2:47 pm |
|
 |
|
Admiral
|
demet, pala je pod tvoj utjecaj, ha?
JACK FTW!
| ned 24 svi, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|