|
Sada je: sub 18 tra, 2026 12:58 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Izrada pravog mosta?
Ima li netko za to da napravimo pravi most negdje...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 14 kol, 2007 9:21 pm |
|
 |
|
Admiral
|
 Re: Pravi most
daso je napisao/la: Ima li netko za to da napravimo pravi most negdje... Od Dalmacije preko Jadrano sve do Italije 
|
| sri 15 kol, 2007 9:20 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Jel tebi onaj J.Radic ..sta u rodu.? ak je bolje nemoj....samo da nam pravis nevolje ! Ak nije onda olovku u ruke i pravi ... Pozdrav Zelene Salate 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 16 kol, 2007 6:59 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
buco je napisao/la: Jel tebi onaj J.Radic ..sta u rodu.? ak je bolje nemoj....samo da nam pravis nevolje ! Ak nije onda olovku u ruke i pravi ... Pozdrav Zelene Salate 1 Citat: nije mi nista u rodu... pitat cu ja mamu da nam napravi skicu broda, a ako bude imala vremena i plan, jer treba ubaciti struju... Citat: Sta ce ti struja u brodu da se ubijes ...! ...e ta omladina .... Pa kako ces skopcati panele i konzule da rade, joj joj
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 16 kol, 2007 8:42 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
ops to neki moderan brod ... tehnika pucanstvu....ka nas ENT !

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 16 kol, 2007 11:27 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
buco je napisao/la: ops to neki moderan brod ... tehnika pucanstvu....ka nas ENT ! Pa naravno buco. I mislim da će paneli i konzole biti kao na Ent-u D. 
| pet 17 kol, 2007 5:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Mose i to ali s "T" i drustvon a ne s "P" bas mu je ime daje zanimljive asocijacije ...hehe Pozdrav Vulkanska 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 17 kol, 2007 8:48 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Uz ovakve ideje most će biti svjetsko ćudo...
|
| sub 18 kol, 2007 11:05 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
hehe ..da cudo... vise od toga .... ka sta je i ovaj board genijalan covijece ....! Pozdrav Djure genijalca 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 12:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
imo spam spolni odnos sa svima vama! nazad na topic! most... da... jako ambiciozna ideja. ijako sam nikad nisam pokusao izgleda mi stvarno tesko napraviti nesto sto bi dobro izgledalo. prva stvar: ako bi isao graditi doticni most u nekoj sobi u stanu ili tako negdjeto bas i nije prakticno (najprije pitanje svega sto se vec nalazi u toj sobi tipa ormari, kreveti, stolovi i takve stvari, a kad se toga i rijesis nekako onda ostaje problem neupotrebljivosti sobe nakon "preobrazbe" ) dakle, trebalo bi naci nesto tipa nekoristene garaze ili nesto slicno gdje bi mogao pobacati sve sto ti smeta i onda most ostaviti da stoji nakon sto bude gotov. druga stvar: treba ako hoces imati pravi most puno posla da se "izgradi" sam set. jer mostovi su rijetko samo kockaste sobe. ako hoces da bas izgleda realno treba dodati neke povisene djelove, neke predrade i tome slicno (od rveta to sve nekako napraviti, nemam poima) treca stvar: na mostu bi trebao imati i konzole i slicne stvari koje bi bilo dosta komplicirano napraviti da izgledaju dobro. najprije treba nekako izgraditi same konzole tipa OPSa na Galaxy klasi recimo, ona jos izgleda najjednostavnije, a onda bi trebalo napraviti i sve one tipkice po njoj. cetvrta stvar: federacijski mostovi su uglavnom dosta sminkerski napravljeni. sve je nekako sjajece, glatko, puno mekanih cool svjetla, i slicni detalji koje bi bilo komplicirano izvesti. tako da, cak i da se odlucis za neki manji most tu svejedno ima puuno posla (previse za moj ukus) (ali zato bi jedan CIC u BSG stilu bilo nesto jednostavnije napraviti, malo manje zamaranja oko usminkavnja i izrade rekvizita.)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 18 kol, 2007 1:43 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
pod jedan, ja sam i milsio da nademo neku staru garazu, pod dva moja mama bi nam napravila plan po slikama iz serije... a ona vam mrzi jednostavnost tako da ispast ce to mocno, mozemo koristit platforme za uzdignuca... ja ne znam kako se prave paneli, ali ja imam dosta st-animacija za upravljacke konzule kod kuce... i za kraj sta ti znaci
|
| sub 18 kol, 2007 6:17 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
drug @Ant ... "imo spam spolni odnos sa svima vama!" I mi stobon tri put ... A sad na themu . Daso pa sk bi se tu dalo stvarno sto pomoc oko konzola , zaslona reci ali , da vidimo prije toga operativni plan [ izvedbeni projekt ] da ne bude pucanj u prazno........ Mozda bi moga neki brodic za pocetak... !? .. neznam ... no zanimalo bi me da vidin tko je sve voljan pomoc i kako .i naravno ti kao vodja projekta da das na uvid shemu , nacrt izvedbeni plan ..tog komandnog mosta .!? jel OK !? Pozdrav Istospolne zajednice 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 6:54 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
buco stvarno jesi ti imao hrvatski u svom skolovanju, ja tebe u 86.7% slucajeva nista ne kontam... mozes li malo hrvatskije pricat
da se ja vratim na temu... ova godina ne dolazi u obzir, ja dolazim u zg tek slijedece godine...(jedino ako zelite bez mene, ja nemam nista protiv ) ova godina bi mogla biti trazenje prostora, planovi, pravljenje konzola... evo ja sam mislio nesto u ovom smislu:

ili mozda ovako

|
| sub 18 kol, 2007 7:01 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"...mozes li malo hrvatskije pricat " !? Kus' bolji 'rvatski od ovog ..de reci !? Vis da si dokucija sta san tia rec..e...! zna san ja da os' ..e sad kad smo dobili visualizaciju ideje jos samo fali izvedbeni plan [ projekt s detaljima ] .... I nace meni se nigdje ne zuri ..ja san takav tip , obicno , pa kad se skupite javi ako bi van moga pomoc...! Fino si ti to zamislija ..jos da se napravi..pristupi izradi .eh.. Pozdrav Prve petoljetke 10

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 7:12 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ok, pisi a mi se nadamo da cemo te skontati... cim mama mi se oporavi ona pocinje raditi plan, i govoriti ce kako bi i sta bi trebali uraditi...
|
| sub 18 kol, 2007 7:17 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|