| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Titlovanje slika
Jos jedna stvar koju vidjeh na nizu drugih foruma.
Dajte titlove sljedecim slikama:
Autor najboljeg titla dobije vjecnu slavu kao autor najboljeg titla 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 01 svi, 2007 11:58 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Slika 1:
Chapel: Daj nas slikaj, super ćemo ispast!
Mc Coy:mrzim se slikat, kamera doda 5 kila, a ja se u zadnje vrijeme dosta krmim. Moram na dijetu!
Slika 2:
EMH Prom: Kako bariš ženske?
EMH VOY: Jesi glup! Pa učitam si ga preko USB-a u program!
| sri 02 svi, 2007 9:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
wd Alokin... odlicno za pocetak... ajmo sad drugi... pa nije valjda da su svi trekkiji toliko nemastoviti kao ja 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 02 svi, 2007 9:22 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
slika 1: Chapel:gle vidi neki idioti nam mašu, ajmo i mi, .. daj se ukljiuči....
Mc Coy:Ma neču nisam lud, ženo, ajmo na pregled, dosta duhova....
slika 2:Prom:jel ona gola???? isuse fuj...
Voy: ma nije nadigao mi se... 
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| sri 02 svi, 2007 10:08 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
slika 1
Chapel: Spokiću, dušo, ovdje sam. (mah, mah)
Bones: Get a life! Prije bi te slijepa krtica primjetila nego ta šiljouha santa leda.
slika 2
Prom: Yeez! Mogu ja dobit holo-trebu s tolikim sisama?
Doc: A jesi papan, normalno da možeš. Zovni taticu na Jupiteru, meni je već 3 složio po mjeri.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 02 svi, 2007 11:53 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Može koja nova slika? Nemam više inspiracije za ovu sliku.
| ned 13 svi, 2007 10:05 am |
|
 |
|
Inquisitor
|

|
| ned 13 svi, 2007 10:49 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Picard: Ma je**te ti Balkanci , jel vidis joj kojeg !?
.. daj da to jos pokoljemo pa moremo ic prodavat "ubermoral" ...
XXL: Ps neznam di su se skrili mamu im na**ijem ..! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 14 svi, 2007 12:27 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Picard: Ja imam najlepšega noža v celem selu!!! Gdo veli drugač, bu z Enterprajzem imal posla!!!
Unknown: Moj je triput bolji, al tak ti je to kad se kapetani naločeju tuduma! Bum odma zval Rajkera naj dojde po ovog tu. Nemre više na nogama stajat. Sam da se setim kak se pali ova značka kaj ju Pikard nosi na pidžami.
| pon 14 svi, 2007 8:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Taj s Picardom je Tamarski kapetan Dathon.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 14 svi, 2007 8:37 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@T'grel jel su to "oni" sto ka' govore u slikama , povezuju likove iz prica i stvaraju pojmove ..tako nekako... ak se ne varam !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 15 svi, 2007 12:10 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Picard: Ajmo jednu narodnu: bratec Martin, bratec Martin...
Darmok: ...bum ti ga u bubreg zabil...
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 15 svi, 2007 1:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ova je genijalna!!!!

| uto 15 svi, 2007 2:01 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
buco je napisao/la: @T'grel jel su to "oni" sto ka' govore u slikama , povezuju likove iz prica i stvaraju pojmove ..tako nekako... ak se ne varam !? 
Baš ti.
"Darmok and Jalad at Tanagra"
"Temba stays"
"Shaka, when the falls fell"
i te spike. Ne mogu se više sjetit.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 15 svi, 2007 4:08 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Hvala na pomoci.!

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 15 svi, 2007 6:23 pm |
|
 |
|