| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Trek EMINEM!
Novi spot od Eminema je totalno Trekkie-friendly (iako sprda trekije, al nije to bitno). [Klik na sliku za spot]  (Kao što vidite, Dr. Dre je kapetan, a Eminem je vulkanski science officer, iako su pobrkali boje uniformi s obzirom da su TNG-style)
|
| uto 07 tra, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: TNG EMINEM!
Tog Eminema treba bičslepat.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 07 tra, 2009 5:27 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ok, ovo je najgluplji spot kojeg sam ikad vidio... 
| uto 07 tra, 2009 6:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
ne podnosim Eminema 
| uto 07 tra, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Eminem je sr*nje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 07 tra, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ko vas  , meni je super 
|
| uto 07 tra, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Hrčak je napisao/la: Tog Eminema treba bičslepat. indeed! jao sta je on meni naporan,al dobro o ukusima se ne raspravlja. bar je nekaj vezano uz trek 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 07 tra, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
alien she je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Tog Eminema treba bičslepat. indeed! jao sta je on meni naporan, ...meni također... ...dečko si je nakaj fakat zabrijao... ...a bar je mgao onda to napraviti kak treba... a ne zbrda-zdola... njeh...
| sri 08 tra, 2009 12:45 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
ovo je TOS, jeste sljepi ili?
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| sri 08 tra, 2009 1:38 am |
|
 |
|
bubica
|
no_name.zg je napisao/la: ovo je TOS, jeste sljepi ili? Most je TOS, uniforme su TNG, ali iskreno, koga zaboli?
|
| sri 08 tra, 2009 1:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: no_name.zg je napisao/la: ovo je TOS, jeste sljepi ili? Most je TOS, uniforme su TNG, ali iskreno, koga zaboli? Ma meni ne smeta to kaj je sve pomješano... nego inače sam spot mi je ono teški trash i to Američkog tipa! 
| sri 08 tra, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
huh? kakve veze sad amerika ima ???? eminem je takav uvijek, očito niste upoznati sa njegovim radom i spotovima. 
| sri 08 tra, 2009 3:15 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
-fallen-one- je napisao/la: huh? kakve veze sad amerika ima ???? eminem je takav uvijek, očito niste upoznati sa njegovim radom i spotovima.  Pa inače kakav je taj američki showbiss... zato kažem. A inače spotovi od eminema su ono takav trash, onako priprosto, prozirno i jadno...
| sri 08 tra, 2009 3:47 pm |
|
 |
|
bubica
|
Suikotreki je napisao/la: A inače spotovi od eminema su ono takav trash, onako priprosto, prozirno i jadno... Ni priprosto, ni prozirno, ni jadno. Eminem se izruguje cijelokupnom američkom show businessu, "estradi," celebrityjima i slično. BTW da si čuo pjesme kao npr. "White America" i "Soldier" ne bi se sad tu razbacivao nekakvim promašenim epitetima.
|
| sri 08 tra, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Trek EMINEM!
Izruguje im se a radi sve što i oni. U tome je problem. Zapravo bi se slobodno i sebi mogao rugati. 
|
| sri 08 tra, 2009 4:52 pm |
|
 |
|