| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Star Trek re fashion
Dakle kako bi vi napravili uniforme da ste st dizajner... Evo ja nadoh nes zanimljivo... ja bi ja bi  Ovak izgleda cijela...  
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 03 ožu, 2009 1:43 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Star Trek re fashion
Da je bar malo dublji dekolte! Pozdrav Sirove strasti 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 03 ožu, 2009 1:46 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ok, Teddea, ovo si moramo nabavit Savrsenooooo 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 ožu, 2009 1:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
buco je napisao/la: Da je bar malo dublji dekolte!  potpis 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 03 ožu, 2009 1:51 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Dejanira je napisao/la: Ok, Teddea, ovo si moramo nabavit Savrsenooooo  Aha.... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 03 ožu, 2009 1:52 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mijauuuu... Zanimljiva uniforma... 

|
| uto 03 ožu, 2009 1:57 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jako mi se sviđa uniforma.....  Ted;DeA je napisao/la: ja bi ja bi I tata bi sine 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 03 ožu, 2009 3:29 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
| uto 03 ožu, 2009 9:42 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
Mislim da bi trekkiji mogli napraviti svoj serijal s takvim uniformama... Jel de Maso? 
|
| uto 03 ožu, 2009 11:33 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da je ovo standardna ženska Trek uniforma... definitivno bi Trek iomao više fanova. 
| uto 03 ožu, 2009 11:36 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ted;DeA je napisao/la: Mislim da bi trekkiji mogli napraviti svoj serijal s takvim uniformama... Jel de Maso?  definitivno Ajd sad nađi neku sexy uniformu i za decke 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 03 ožu, 2009 12:22 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Dejanira je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Mislim da bi trekkiji mogli napraviti svoj serijal s takvim uniformama... Jel de Maso?  definitivno Ajd sad nađi neku sexy uniformu i za decke  evo popodne kad dojdem na forum 
|
| uto 03 ožu, 2009 12:23 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Dejanira je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Mislim da bi trekkiji mogli napraviti svoj serijal s takvim uniformama... Jel de Maso?  definitivno Ajd sad nađi neku sexy uniformu i za decke  Da, nađite nešto i za naše oči 
|
| uto 03 ožu, 2009 4:06 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ovo izgleda predobro i cura na slici je preslatka (bome sam se napalio i pitam se kad ću neku članicu iz udruge moći vidjet u tome )
MALA NAPOMENA: Da je suknjica samo malo kraća (za nekih 5-10-ak cm), bila bi savršena uniforma
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 03 ožu, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Sovereign je napisao/la: MALA NAPOMENA: Da je suknjica samo malo kraća (za nekih 5-10-ak cm), bila bi savršena uniforma  [/color]  A to je sve u duhu dobre radne klime, ljudskih međuodnosa i bolje učinkovitosli posada na brodovima, jel?? 
|
| uto 03 ožu, 2009 5:14 pm |
|
 |
|