| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Star trek football team
Hirogenac na golu Vulkanci u obrani Ljudi na bokovima Vezni red bajoranac i human Lijevi bocni napadac betazoid Desni bocni napadac Mintakanac Napadac broj 1 klingonac Napadac broj dva human Postava u likovima iz serija Ben sisko na golu Tuvok u obrani chakotay isto Na lijevom obrambenom boku miles obrien Na desnom obrambenom boku will riker Vezni red Jean luc picard i gul dukat Bocni napadaci Data i geordi Napadaci archer i worf Klupa Garak Trip Tom paris Damar Martok Odo  Znate sta van je cinit izbornici star trek timova Tko je capello buducnosti , pitanje je sada ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 07 sij, 2009 11:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Star trek football team
...moj tim likova... tuče tvoje 13:7 ...za rase smo tu negdje... -rase KLINGONAC na golu ORIONCI u obrani VULKANCI na bokovima Vezni red – ANDORIJANCI Ljevi bočni napadač – ROMULANAC Desni bočni napadač – NAUSIKANAC Napadač 1 - HUMAN Napadač 2 - TRILL -likovi Na golu - DATA U obrani – KIRK i WORF Na lijevom obrambenom boku – TUVOK Na desnom obrambenom boku - CHAKOTAY Vezni red – SHRAN i ARCHER Bocni napadaci – ODO i TOM PARIS Napadaci – BASHIR i The DOCTORKLUPA: Sisko Riker Scotty Sulu Travis
| čet 15 sij, 2009 3:13 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma moji bi dobili  , fleksibilniji su a i imaju oda na klupi 
|
| čet 15 sij, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mislim da bi Odo bio najbolji na golu... Nebi nikad primio gol. 

|
| čet 15 sij, 2009 8:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Rapavi je napisao/la: Mislim da bi Odo bio najbolji na golu... Nebi nikad primio gol.  ...mislim da si i data jako dobro može nositi s time... ...ako primjenimo pravilo 17, članak 1... ''igrač ne može mijenjati oblike tokom utakmice''...
...Data je puno više pokretljiviji od Oda...
| čet 15 sij, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Da bobo , tokom utakmice odo mora bit humanoid Najbolje je imat borg kraljicu u ekipi , ona ce asimilirat igrace protivnicke ekipe i kada se broj te protivnicke ekipe spusti na 6 , sudac ce prekinut utalmicu zbog nedostatka igraca i ekipa u kojoj je kraljica ce pobijedit Naravno , osim ako prije toga ne dobije crveni karton 
|
| čet 15 sij, 2009 9:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
captain je napisao/la: Da bobo , tokom utakmice odo mora bit humanoid Najbolje je imat borg kraljicu u ekipi , ona ce asimilirat igrace protivnicke ekipe i kada se broj te protivnicke ekipe spusti na 6 , sudac ce prekinut utalmicu zbog nedostatka igraca i ekipa u kojoj je kraljica ce pobijedit Naravno , osim ako prije toga ne dobije crveni karton  ...hm, u članku 24 , paragraf 11... piše da... ''sudionici momčadi ne smiju koristiti svoje vještine kako bi naškodili drugom timu, u protivnom će biti izbačeni s terena'' ...dakle borgica ne smije asimilirati, jer će naškoditi svojem timu...
| pet 16 sij, 2009 1:42 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kako naskoditi?! pa ona ce im priustiti savrsenstvo!  i da, mislim da bi Odi trebalo dozvoliti da se shifta!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 16 sij, 2009 3:44 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: kako naskoditi?! pa ona ce im priustiti savrsenstvo!  i da, mislim da bi Odi trebalo dozvoliti da se shifta! ...kad bi dozvolili da svaka rasa neku svoju sposobnost koristi , to bi ličilo na sve osim nogometa... lopta ne bi imala glavnu ulogu na terenu već tko kakve sopobnosti ima...
| pet 16 sij, 2009 10:53 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...kad bi dozvolili da svaka rasa neku svoju sposobnost koristi , to bi ličilo na sve osim nogometa... lopta ne bi imala glavnu ulogu na terenu već tko kakve sopobnosti ima...
pa... u tom je nekako i poanta! " star trek football" anyway, ja mislim da bi odo bio super na golu. u obranu bi stavio Rikera i Worfa na bokovima recimo Kirka i Chakotaya vezni red neka budu Tuvok i Spock bocni napadaci Shran i Data a u spici napda bi za mene igrali Sisko i Malcom i sve bi to trenitao Garak 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 16 sij, 2009 2:08 pm |
|
 |
|