| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 ST ljubav
 vjerovatno svi pratite trek life, al ovaj sam morala izdvojit, genijalan mi je cure jel i vi trazite decke po ovom kriteriju? 
| uto 04 pro, 2007 4:06 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: ST ljubav
pa sad...mislim da se ljudi koji vole slične stvari skuže i da zato odluče biti zajedno.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 05 pro, 2007 12:57 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Znaci doslo je vrime da udruga dobije sluzbenog "provodadziju" ..jeli.... da se "trek cure" i "trek decki" jeli .....lakse spoje ....radi novog narastaja "trekera" ....[ ono t ni d ..da nebi ko krivo cita ...].....
Pozdrav
Nespojivih 4

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 05 pro, 2007 1:04 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
buco...pa već ima na forumu druga generacija trekera  eo, mali doprinos temi. kirk objašnjava što je ljubav: http://youtube.com/watch?v=70tWDeP38kY
|
| sri 05 pro, 2007 1:26 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
MB je napisao/la: .....buco...pa već ima na forumu druga generacija trekera Dobro je , vec san se bia prepa...mislin... treba pazit na mlade trekere....da ih ima ... Pozdrav Inkubatorova 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 06 pro, 2007 9:27 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Žalosno, ali istinito. Ja smatram da, jerbo sam ja jedan od mlađim( i normalnijih) članova Udruge, bi se trebala udruga promovirati tako da više cura, naprimjer moje dobi dođe u Udrugu...
| čet 06 pro, 2007 10:29 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Nij3e baš da je ovo što ću reći vezano uz temu ali velika većina cura tvoje dobi se vicara po kafićima i fufice su
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 06 pro, 2007 11:27 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
ah, ezri...tako ti je u svakoj generaciji. ima onih koje nisu i koje jesu.
|
| pet 07 pro, 2007 12:44 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ezri je napisao/la: Nij3e baš da je ovo što ću reći vezano uz temu ali velika većina cura tvoje dobi se vicara po kafićima i fufice su Hmmm......  ..moran doc poli vas u zagorje ko je tako.... !? ..  .. tu na selu je nesto konzervativnije... valjda kad dodju u grad se "opuste" ... Pozdrav Kamalina 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 1:52 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ezri je napisao/la: Nij3e baš da je ovo što ću reći vezano uz temu ali velika većina cura tvoje dobi se vicara po kafićima i fufice su hehehe... koliko ljutnje u samo 2 reda teksta... zasto tebe toliko diraju drugacije cure... no da ostanemo ontopic eh kad se spoje 2 trekkija... cuda se desavaju... to odmah zavrsava na televiziji... minimalno ... to sto par trekkija moze uciniti, "normalni" ljudi nebi ni pomislili da se moze uciniti 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 07 pro, 2007 2:55 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
@ Ezri - da, cemu toliko bijesa i frustracije? hmm... i ako mislis da u "starijim dobnim skupinama" ima manje fufica, varas se... @ Chaky - sta to tocno dva trekkija mogu uciniti? kao covjek s iskustvom prosvjetli nas! (btw. sad kad sam ponovo procitala tvoj post nije mi jasno jel mislis na dva trekkija ili jednog trekkija i jednu "trekkijicu"?  )
| pet 07 pro, 2007 1:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
LB je napisao/la: ...@ Chaky - sta to tocno dva trekkija mogu uciniti? kao covjek s iskustvom prosvjetli nas!
Hmm pa cak i on jedan [ mozda vridi za dva ..ba pa nekin parametrima] ...more naprimjer zaustavit vlak....!. A ca mislis ko ih je dva i jos suprotno naelektrizirani... ajme.. ka fazor....probijaju oklope... Za "proizvodnju" novih narastaja to mi se cini da bu pricekalo...... Pozdrav Podnatalitetna 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 5:45 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Mislav je napisao/la: Žalosno, ali istinito. Ja smatram da, jerbo sam ja jedan od mlađim( i normalnijih) članova Udruge, bi se trebala udruga promovirati tako da više cura, naprimjer moje dobi dođe u Udrugu... Pa, mladiću, koliko cura opće poznaješ da priznaju da vole ST? Kad ih nađeš, dovedi ih..... Bojim se, osim zbilja časnih iznimaka, da većina zakoluta očima kad im spomeneš da si trekker....
| pet 07 pro, 2007 5:54 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: @ Ezri - da, cemu toliko bijesa i frustracije? hmm... i ako mislis da u "starijim dobnim skupinama" ima manje fufica, varas se... Ne volim takve cure. Ja u početku nisam imala nekog mišljenja o njima ali, budući da takve imaju ozbiljan manjak mozga, one o meni loše misle pa tako da sam ih počela "nevoljeti".
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 07 pro, 2007 7:31 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ezri je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: @ Ezri - da, cemu toliko bijesa i frustracije? hmm... i ako mislis da u "starijim dobnim skupinama" ima manje fufica, varas se... Ne volim takve cure. Ja u početku nisam imala nekog mišljenja o njima ali, budući da takve imaju ozbiljan manjak mozga, one o meni loše misle pa tako da sam ih počela "nevoljeti". Jao.. meni se bas dopadaju... znaci "ti i savrsenstvo bez mane" .....hmmm.. bogla bi doc u topic o "ubermoralu" da nam isprices neka svoja iskustva glede tega..... Nemora znacit ak neko vili bit sexulano "aktivniji" da ima manjak mozga....!?! odkle ti to ? ..Citala u katekizmu ....?.. Pozdrav Dobromisleci 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 7:39 pm |
|
 |
|