| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Napravi neku galeriju anima st slika pa nam poslaji...
| sri 21 ožu, 2007 8:41 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
dobra  ideja.. nije bed  .. *P*O*Z*Z*
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sri 21 ožu, 2007 8:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
***moderirano zbog vrijedanja***
@nermine moras sefu dat prednost .. jos to nisi naucija,.. kak mislis napredovat na boardu.. uvaljujes mu se..langsam .. !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 ožu, 2007 2:18 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
|
| pet 23 ožu, 2007 4:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
| pet 23 ožu, 2007 5:49 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
da imas pravo !
Nego jedino ne kuzin koji je taj uvrijedjeni lik ...hmm.. !? jel tebi palo na um tko je taj ... hmhmhm..nesmin dalje rec..
@bunnyema Ovs na slici crtani lik me podsijeca na likove s MCTfantasy channela !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 ožu, 2007 9:10 pm |
|
 |
|
Captain
|
buco je napisao/la: da imas pravo ! Nego jedino ne kuzin koji je taj uvrijedjeni lik ...hmm.. !? jel tebi palo na um tko je taj ... hmhmhm..nesmin dalje rec..  @bunnyema Ovs na slici crtani lik me podsijeca na likove s MCTfantasy channela !? 
 svaka anima ima svoju tehniku  , no moji crtezi su najblize animama sailor moon, elfen lied i love hina  .. a sam avatar mi je sailor jupiter  iz sailor moon.. nista ne komentirate tamo  .. zar se nikome ne svidaju crtezi???
zelim vam dobar provod na istrakonu.. ( ja bi tamo isto  a trenutno nemogu  .. a i nemam sta za obuci  .. nemam svoju trek  odoru.. uaaa.. malenu crvenu haljinicu  .. moze i zelena.. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) uaaa...)
|
| sub 24 ožu, 2007 9:04 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
ja sam komentirao tvoje crteze .. jest da nisan jedan od "bossova" ali... ipak nije da se nije komentiralo...rekoh ti gdje sam vidio tako nacrtane [ili racunalno generirane] likove ....
Mislim da su ipak najblize likovima s MCTfantasy .... odi na taj kanal ak imas digitalnu [ i kljuceve ili karticu ili CS..] pa se uvijeri ..
Nemas sta za obuc....hmmm. da vidimo.. mislim da bi se bas takva najvise istakla na istrakonu... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 25 ožu, 2007 2:10 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
@bunnyema: svaka cast jako dobro crtas!
Ja nazalost uopce nemam talenta, ko da imam dvije lijeve
Samo tako naprijed!
BTW mogli i napravit neki topic o animeu (ako vec na postoji...), da ne offtopicarimo suvise.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 25 ožu, 2007 4:20 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Slažem se. Veoma lijepi crteži. Nažalost crtanje likova ( anime ) mi nije jača strana, više sam volio crtati brodove. 
| ned 25 ožu, 2007 9:27 pm |
|
 |
|
Captain
|
drago mi je sto vam se svidaju crtezi.... buco  preverzijo jedna!
|
| ned 25 ožu, 2007 10:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...super su slike... ...ja neke stvari mogu zamisliti u glavi i znam kako bi to trebalo izgledati, ali ruka ne sluša... pa se ne upuštam u takve pothvate... ...ali ti to radiš odlično...
| pon 26 ožu, 2007 10:48 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@bunnyema ..jesi pogledala navedeni kanal .. ako jesi onda vidis koliko ima slicnosti ...inace crtezi su bas fini ....
A tek kad ih animiras..nesmin ni rec....da vis kak ce im se tek tada svidjat ... morat ce kanal otvorit... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 ožu, 2007 1:39 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Komentiram: Very, very, very nice drawings. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 27 ožu, 2007 12:18 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
@ bunnyema
uuu, jako ljepe stvari!
moram napomenuti da inace negledam anime, ali ovakve slikice volim vidjet.
vidi se da imas talenta, a i volje!
ova posljednja slika mi se najvise sviđa, a i predpoljednja je tu negdje.
stilski mi se sviđaju, a ni tema ti uopce nije losa
jedno mi nepase bas prva slika (malo ruke kiksaju), ali za ostale slike nemam nekih prigovora
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 27 ožu, 2007 11:20 pm |
|
 |
|