| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Iritantni likovi ST-a (svi osim Wesleya, on je počasni irita
nemojte mi dirati nelixa... on je dobra duša voyagera... i koliko god bio dosadan... s druge strane je jako brižljiv... i da znate ucinio bi sve za svakoga... takve ljude ne viđate često... a na kraju kad ga je tuvok zavolio onda: i rest my case
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 26 lis, 2008 10:49 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
daso je napisao/la: nemojte mi dirati nelixa... Pa nećemo ga dirat, ne bih na njega ni bicikl naslonio. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 26 lis, 2008 1:55 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
TerNek je napisao/la: Točkica je napisao/la: Ja Neelixa vidim kao nekoga tko ima dobre namjere, a to smatram najvažnijim pa me ne živcira. Eh, i to može biti vrlo relativno. Znaš onu staru: "I put u pakao popločan je dobrim namjerama." Tu izreku nikad nisam razumijevala.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 26 lis, 2008 7:49 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Još jedan dosadan,čudan lik me iz živcirao, ime mu je Barclay sa Enterprse D
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| ned 26 lis, 2008 8:41 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Barclay?! Ja ga obožavam! U ime Q-ovo, zašto moji omiljeni likovi živciraju ostalo pučanstvo?! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 26 lis, 2008 8:53 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Mene nekako neobično Gowron živcira... Neznam... one njegove buljave oči... lice... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| ned 26 lis, 2008 9:00 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Gowron mi je definitivno draži od Martoka koji je am po sebi neki dosadan u odnosu na druge klingonce.
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| ned 26 lis, 2008 11:33 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Bassman je napisao/la: Gowron mi je definitivno draži od Martoka koji je am po sebi neki dosadan u odnosu na druge klingonce. Pa... nije nužno dosadan samo zato jer se ne fajta 24/7. Ipak je on general, mora pokazat staloženost, a to bi i Gowronu dobro došlo...
| pon 27 lis, 2008 10:19 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
a daj pa barcley brokula je car on te samo može još više nasmijati 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 27 lis, 2008 10:21 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Alokin je napisao/la: Mene nekako neobično Gowron živcira... Neznam... one njegove buljave oči... lice... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ...slažem se s tobom...
...i meni je on gadan... ...fakat su mu ružnu facu složili... ...bljach...
| pon 27 lis, 2008 3:42 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni je Picard poslije Wesleya najiritantniji.
|
| sri 04 vel, 2009 5:47 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ne znam jesam li već možda napisao, ali Kai Winn odnosi titulu uvjerljivo... 

|
| sri 04 vel, 2009 11:48 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Primarni dodatak je napisao/la: mene najvise nervira deanna troy... tako mi je odvratna... umisljena, prepotentna i vrti se oko mog No.1-a... Dovoljno da mi posteno ide na zivce... HEJ HEJ HEJ! Kako to misliš ¨tvog˝rikera  al,da,deanna troy definitivno...paradira u onim uskim kombinezonima vamo tamo vamo tamo... No Neelix je ipak iritantniji od nje -.-
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 04 vel, 2009 2:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Iritantni likovi Star Treka
Meni je jako iritantna Kai Winn, jer je previše nabrijana na religiju i ponaša se ko mala glupača  , a osim nje mi je iritantna T'Pol (silikonska kravetina), Scotty (stalno pljuje po Excelsioru), Wesley (isto se ponaša ko mala glupača) i ona Tasha Jar (preružna je) 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 04 vel, 2009 4:48 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Iritantni likovi Star Treka
Sovereign je napisao/la: Meni je jako iritantna Kai Winn, jer je previše nabrijana na religiju i ponaša se ko mala glupača  , a osim nje mi je iritantna T'Pol (silikonska kravetina), Scotty (stalno pljuje po Excelsioru), Wesley (isto se ponaša ko mala glupača) i ona Tasha Jar (preružna je)  Hahahaha, Sovereigenu. 
|
| sri 04 vel, 2009 6:32 pm |
|
 |
|