|
Sada je: ned 02 kol, 2026 9:15 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Cure fanovi Star Treka, ima li vas?
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Cure fanovi Star Treka, ima li vas?
Word, Miki. Fu*king word.
|
| pon 20 kol, 2012 9:12 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ova tema treba lock (sori, vjeko). I miki je napisao jedan od svojih najboljih postova. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 20 kol, 2012 9:34 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 18 kol, 2012 5:25 pm Postovi: 90 Lokacija: Krapina/Zagreb, Hrvatska Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: komplicirano Koje si vrste?: Klingonac
|
Rađe briši postove nego lock... Miki je napisao/la: Druga polovica dobije proljev od samog spomena Tupsona glupsona jer će to opet neminovno odvesti u ustašoidne rasprave i dokazivanje tipa ''gle ubili su 300000 ljudi, al su partizani pobili 5000000000 ljudi''.
Što se tiče ovoga...Nisam čovjek koji brani ili napada nekoga...ja jesam što jesam...ko i drugi ljudi...a mi koje nazivate "zaostalima" i "zatucanima" samo zato jer imamo vrijednosti veće od sebe i jer više volimo recimo domovinu od sebe samih a vi "liberali" s druge strane odbacujete i ismijavate sve koji se ne slažu s vama...to me živcira...u svim postovima na onoj drugoj temi mi nismo bacili jednu uvredu što za vas nemože netko reći. Peace out! Qapla!
_________________ http://botf2.star-trek-games.com/viewtopic.php?f=13&t=1356
Bitka je smisao života, uvijek ima bitaka za borbu, bitno je samo boriti se časno...samo tako možemo pobijediti kao ono što jesmo, čim izdamo sami sebe bolje da ni ne pobijedimo jer dokazujemo da smo gori od onih koje preziremo.
|
| pon 20 kol, 2012 9:42 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| pon 20 kol, 2012 9:45 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ak ovo sad ode u tom smjeru u kojem si poveo raspravu, vjeko, nekog cu natuć. Virtualno.
Dajte pričajte o curama! I Treku. I curama u Treku. Ne, ček, to mi se ne sviđa. O curama KOJE VOLE Trek. Da, to je bolje.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 20 kol, 2012 9:46 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ma pusti Vjeku, on ti je jedan od takvih koje to odmah ponese. Inače meni cure u Trek uniformama nisu privlačne. Samo tak da kažem.  Trek uniforme su uniforme Flote, čitaj vojske. Žene vojnikuše su turn off. Čak ni 7/9 koja je kakti da bomb mi je preumjetna sa visokim petama i onim svilenim odijelima. Jbt čoek bi pomislio da su u tih 300 godina do Trek ere kiropraktičari uspjeli uvjerit žene da su visoke pete nezdrave, pa ipak žene ih tamo nose. I još jedan razlog zašt su žene u Trek uniformama turn off - prešarene su. Kričavo crvena, kričavo žuta, kričavo plava. Osamdesete su out. A one DS9 uniforme djeluju prekruto.
|
| pon 20 kol, 2012 9:50 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 18 kol, 2012 5:25 pm Postovi: 90 Lokacija: Krapina/Zagreb, Hrvatska Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: komplicirano Koje si vrste?: Klingonac
|
Neznam...meni je Troi bila...stimulativna Moda je moda...i za 300 godina ak bude izbor između mode i zdravlja, ženski mozak odabire modu...takve su xD Čak i muški : 
Bitka je smisao života, uvijek ima bitaka za borbu, bitno je samo boriti se časno...samo tako možemo pobijediti kao ono što jesmo, čim izdamo sami sebe bolje da ni ne pobijedimo jer dokazujemo da smo gori od onih koje preziremo.
|
| pon 20 kol, 2012 9:55 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
vjeko1701 je napisao/la: Moda je moda...i za 300 godina ak bude izbor između mode i zdravlja, ženski mozak odabire modu...takve su xD Ti mama takva. 
|
| pon 20 kol, 2012 9:58 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Oz, svaka ti čast. 
|
| pon 20 kol, 2012 10:00 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Mir'Na Riker je napisao/la: vjeko1701 je napisao/la: Moda je moda...i za 300 godina ak bude izbor između mode i zdravlja, ženski mozak odabire modu...takve su xD Ti mama takva.  Joj, družil sam se s ženskom koja se smatra "višom" od ostalih...znači da nije neka tipična plitka a ima prek 15 para štikli raznih visina za koje je svjesna kolko su loše al mi je svaki jebeni put tupila kak joj proprave formu tijela bla bla...da ne govorim o tome ke je pilila trebam ovakve uz ovakvu haljinu...onakve uz onakvu... 
|
| pon 20 kol, 2012 10:00 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: Oz, svaka ti čast.  I know, right? 
|
| pon 20 kol, 2012 10:01 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
shirajzl je napisao/la: Oz, svaka ti čast. :zubo: Shirajzl, objasni se. xD @ vjeko: kako....mislim....daj ajde....fak, štogod. 
|
| pon 20 kol, 2012 10:07 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Mirna, pitaj Oza na što sam mislio, iako sam siguran da znaš i sama. 
|
| pon 20 kol, 2012 10:08 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Mir'Na Riker je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Oz, svaka ti čast. :zubo: Shirajzl, objasni se. xD @ vjeko: kako....mislim....daj ajde....fak, štogod.  You are what you are...ne bježi od toga 
|
| pon 20 kol, 2012 10:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
shirajzl je napisao/la: Mirna, pitaj Oza na što sam mislio, iako sam siguran da znaš i sama.  Ne zna Oz, morala sam ju ja objašnjavat.  Iako sam htjela čut jesam li dobro shvatila. Može i na pm.  EDIT: Oz i ja sad imamo oprečna razmišljanja šta je to značilo tako da ćeš stvarno morat reći. 
|
| pon 20 kol, 2012 10:15 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|