|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 06 kol, 2026 10:15 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Kad ste se "zaljubili" u Star Trek?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Trekkie
|
 Re: Kad ste se "zaljubili" u Star Trek?
U vrtiću, to jest nakon vrtića sam stizao doma taman na star trek (tos). To je prva serija što se sjećam da sam gledao. And so it continues...
_________________ "I went to Z'Ha'Dum once. It was a blast."
|
| pet 25 sij, 2008 6:20 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
brijem da sam prvo vidio TOS na nekoj njemačkoj televiziji, i bilo mi je prekul ko klincu, jer je brijem prva epizoda koju sam vidio bila ona di kirk ostane solo na planetu protiv onog nekog gushtera se sorat bez icega... 
| pet 25 sij, 2008 8:10 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
prvo preko filmova koje smo gledali na kazetama iz videoteke. onak familijarno. i tak.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 25 sij, 2008 8:12 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Kad sam bila dijete. 7-8 godina. Slučajno sam pogledala sa roditeljima prvu epizodu Voyagera ''Caretaker'' i zaljubila sam se u tu seriju. Dugo za mene je postojao samo Voyager. Ostale serije sam otkrila prije nekih 5 godina. 
|
| pon 23 ožu, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
i ja sam imala osam godina... ne sijećam se dobro, ali mislim da sam s ocem gledala Voyager... to je bilo prekrasno... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 23 ožu, 2009 10:51 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|