|
Sada je: uto 18 kol, 2026 5:11 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Star Trek XI
Miroslav je napisao/la: Alokin je napisao/la: Tko zna... možda joj se i svidi  To je nemoguće jer je ona "uvijek" u "pravu".  Haha...  dobra, dobra...
| pon 23 ožu, 2009 10:55 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ovaj film nije prednastavak, već nastavak, ovim filmom linija se mjenja a TOS, TNG, VOY, DS9 i ostalih 10 filmova više ne postoje. Onda isto tako možeš reći da se nakon TCW-a, radnja u ENT-u promijenila i da TOS/TNG/DS9/VOY više ne postoje budući da Daniels nije iz njihove linije.  Ne može se reći jer je ENT kao što sam već rekla prequel. Prednastavak, radnja serije se odvija prije TOS-a, TNG-a, VOY-a, DS9-a i ostalih 10 filmova, a ne poslije TOS-a, TNG-a, VOY-a, DS9-a i ostalih 10 filmova. Tako ako je linija i promjenjena mi orginalnu nismo ni vidjeli. Ovaj novi film je skroz nešto drugo. Ne može se usporediti. 
|
| pon 23 ožu, 2009 2:27 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
RAI'TARA je napisao/la: Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ovaj film nije prednastavak, već nastavak, ovim filmom linija se mjenja a TOS, TNG, VOY, DS9 i ostalih 10 filmova više ne postoje. Onda isto tako možeš reći da se nakon TCW-a, radnja u ENT-u promijenila i da TOS/TNG/DS9/VOY više ne postoje budući da Daniels nije iz njihove linije.  Ne može se reći jer je ENT kao što sam već rekla prequel. Prednastavak, radnja serije se odvija prije TOS-a, TNG-a, VOY-a, DS9-a i ostalih 10 filmova, a ne poslije TOS-a, TNG-a, VOY-a, DS9-a i ostalih 10 filmova. Tako ako je linija i promjenjena mi orginalnu nismo ni vidjeli. Ovaj novi film je skroz nešto drugo. Ne može se usporediti.  Kao što je buco rekao, upali smo u time machine... Case closed!
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 24 ožu, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|