|
Sada je: uto 04 kol, 2026 8:35 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Kad pogodiš pravo mjesto, efektivna. Ako već spominjemo tjelesnu snagu, meni je Tuvok odličan. Kad više njih uleti u šakački obračun, Tuvok samo mirno čeka, riješi se kojeg napadača judo bacanjem, i onda onesvijesti protivnike sa dva prsta, pritiskom na vratnu žilu. Čista elegancija. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 16 lip, 2006 9:54 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nije Tuvok los.
ali meni je najbolji Kirk (  ) sa onim njegovim "borilackim stilom".
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 16 lip, 2006 12:55 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Tuvok je strašan, zna borilačkih vještina koliko hoćeš, ali nikad ne odstupa od "racionalnog" korištenja snage.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 17 lip, 2006 1:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... baš bi bilo fora da možemo onesvjestiti protivnike s 2 prsta pritiskom na vratnu žilu... a? ... jel to uopće moguće??
| čet 22 lip, 2006 2:22 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ... jel to uopće moguće??
malo mi je to sumljivo.
ne kuzim se bas u borilacke vjestine i tako to, ali cini mi se malo pretjerano.
ali zato Kirkov stil radi i u stvarnosti. zapravo, radi i u paralelnim stvarnostima. jednom rijecju: ravi_uvijek. 
|
| čet 22 lip, 2006 3:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pif... ...negov stil je umjetan... on uvijek dobiva... ...gdje je tu realnost??
| čet 22 lip, 2006 3:33 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mr.bobo je napisao/la: ...negov stil je umjetan... on uvijek dobiva...
pa to i je najbolji dio!
ako je neciji stil takav da on uvijek dobiva (bez obzira na to sto u stvari ucini), onda on jednostavno uvijek dobiva.

|
| čet 22 lip, 2006 3:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Onesposobljavanje protivnika stiskom s 2 prsta ukljucuje i koristenje telepatije stiskom na neki zivac... dakle nemoguce za 99.8% ljudi koji nisu telepati...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 23 lip, 2006 12:31 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
cvicek je napisao/la: dakle nemoguce za 99.8% ljudi koji nisu telepati...
drugim rijecima:
to mogu izvesti ja i jos nekolicina ljudi. 
|
| pet 23 lip, 2006 12:39 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...i ja sam vulkanac, makar napola ...nažalost nisam telepat... ...znaći nikaj s toga?? :cry:
| pet 23 lip, 2006 12:43 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ako je vjerovati (u anketi najvjerojatnije porazenih) X-Filesa, ako si uspijes osigurati duplo vise zraka/O2 u mozak, mozes postati telepat 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 23 lip, 2006 12:46 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
LAkse reci nego izvesti...
meni je najdraze gledati kako se data sora...
|
| pet 23 lip, 2006 1:10 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nightshoot je napisao/la: LAkse reci nego izvesti...
U seriji su to izveli lako, busenjem lubanje 
|
| pet 23 lip, 2006 1:20 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
cvicek je napisao/la: Onesposobljavanje protivnika stiskom s 2 prsta ukljucuje i koristenje telepatije stiskom na neki zivac... dakle nemoguce za 99.8% ljudi koji nisu telepati...
Ne nužno. Ako imaš dovoljno jak stisak (ne moraš biti turbo snagator, dovoljna je čvrsta ruka) i znaš točno gdje treba stisnuti, možeš oboriti gotovo svakoga. Nećeš gotovo nikoga onesvijestiti, ali će pokleknuti, tako da telepatija ne mora imati nikakve veze s tim.
|
| pet 23 lip, 2006 1:27 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
probao sam... ali uglavnom ja sam najbrže na koljenima...
| pet 23 lip, 2006 1:31 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|