|
Sada je: čet 30 srp, 2026 4:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Iritantni likovi Star Treka
| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 Re: Iritantni likovi ST-a (svi osim Wesleya, on je počasni irita
kai winn, kira ponekad, tasha...al nitko pretjerano, pa čak ni wesley
_________________ njanjanja
|
| uto 15 tra, 2008 2:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...što ti je u Tashi iritantno??
...zato što je uber snažna , ili što je plava?
| čet 17 tra, 2008 3:17 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...što ti je u Tashi iritantno?? Meni je Tasha bila prije svega totalno šabloniziran i klišeiziran lik i zato mi je išla pomalo na živce. Doduše, da su joj dali više vremena da se razvije kao lik (a i da se scenaristi razviju i skuže što točno od likova traže) mogla je biti ok. Ali ovako u prvoj sezoni ona mi je jedan od lošijih likova. Eto, tako ja nju vidim.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 17 tra, 2008 9:44 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...meni je Picard bio najiritantniji u prvoj sezoni...
...sad se s krajem 3. popravio...
...a Tasha ni je baš bila ok... ...možda trunčicu prevješta u borbama...
| pet 18 tra, 2008 12:00 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Pljuvačnica
Znamo da nisu svi ST likovi jednako kvalitetni. Mislim, fakat me iritira ona mutava kai Winn... ono njezino glupavo cerenje, političke intrige, fucanje s Dukatom na kraju... općenito, njena pojava!! Dođe mi da izgradim vremeplov, odem na DS9 u vrijeme kad je ona tamo i šupim je nogom kroz najbližu zračnu komoru. Čak mi se ni vražji Vesli Krašer toliko ne penje na mozak! Neznam zašto, al ne podnosim ju... Jel ima netko tko Vas posebno živcira.  ako već ima slična tema, morao sam si dati oduška...
| pon 20 lis, 2008 8:15 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
kai winn je najgora star trek licnost , uzasna je 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 20 lis, 2008 11:01 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Riker me najviše živcira u TNG. U DS9 Kira.
|
| čet 23 lis, 2008 4:18 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sri 22 lis, 2008 7:44 pm Postovi: 49 Lokacija: Space.....
|
i_love_data je napisao/la: Riker me najviše živcira u TNG. U DS9 Kira. zašto riker i kira...? baš legendarni likovi... 
| čet 23 lis, 2008 6:14 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Bones je napisao/la: i_love_data je napisao/la: Riker me najviše živcira u TNG. U DS9 Kira. zašto riker i kira...? baš legendarni likovi...  Jeez. Totalno ni ja ne mogu vjerovat, bar za polovicu od ovog para. Kira je stvarno iritantna i često nam diže tlak, ali stvarno ne znam što bih mogao reći protiv Rikera jer je lik legenda na kvadrat.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 24 lis, 2008 11:21 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
i_love_data je napisao/la: Riker me najviše živcira u TNG.
nisi jedina,dobro mene ne živcira najviše ali me živcira,tak mi je neki sav dosadan,tak ko neka macho muškarčina. ali troica,wesley i tasha su moji definitivni favoriti za izbor najiritantnijih likova TNG-a 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 24 lis, 2008 8:54 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Nemogu podnjeti Nelixa dosadan je ko proljev...
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| sub 25 lis, 2008 11:17 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Bassman je napisao/la: Nemogu podnjeti Nelixa dosadan je ko proljev... True. Koliko god nekima bio dobar, ja ću ga uvijek smatrati jednom o najlošijih stavaka cijelog serijala "Voyager" jer je gori od pijavice.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 25 lis, 2008 3:33 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sri 22 lis, 2008 7:44 pm Postovi: 49 Lokacija: Space.....
|
TerNek je napisao/la: Bassman je napisao/la: Nemogu podnjeti Nelixa dosadan je ko proljev... True. Koliko god nekima bio dobar, ja ću ga uvijek smatrati jednom o najlošijih stavaka cijelog serijala "Voyager" jer je gori od pijavice. eee on je znao ić na živce... stvarno promašen lik 
| sub 25 lis, 2008 7:11 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ja Neelixa vidim kao nekoga tko ima dobre namjere, a to smatram najvažnijim pa me ne živcira. Wesley me također ne živcira jer volim pametne ljude, ali kai Winn me živcira do krajnjih granica. Ta je žena tako odvratna, podla i zatupljena, po mom mišljenju. Deanna mi je jedna od boljih likova, ali ja se inače dobro snalazim i slažem s psiholjudima (lozima i jatrima), ne znam bi li me to trebalo brinuti, ali uvijek kažu da sam vrlo zanimljiva. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 25 lis, 2008 10:32 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Točkica je napisao/la: Ja Neelixa vidim kao nekoga tko ima dobre namjere, a to smatram najvažnijim pa me ne živcira. Eh, i to može biti vrlo relativno. Znaš onu staru: "I put u pakao popločan je dobrim namjerama."
|
| ned 26 lis, 2008 8:07 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|